Premium Standing

Mumford and Sons staat op donderdag 9 mei 2019 in het kader van hun wereldwijde Delta tour in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens deze grensverleggende, nieuwe show staat het podium in het midden van de zaal, omringt door het publiek.
Ziggo Dome
Amsterdam
Premium Standing donderdag 09 mei 2019
  • Eén (1) staanplaats met early entry tot de zaal*
  • Eén (1) “show specific, limited edition poster”
  • Eén (1) Mumford & Sons bandana
  • Eén (1) custom Mumford & Sons geëmailleerde pin
  • Eén (1) Mumford & Sons tote bag

*Let op, er is géén eerste vak bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers

Waarde inbegrepen ticket € 59,- incl. BTW

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

De tour gaat op 16 november van start in de 3 Arena in Dublin, waar de avond tevens in het teken staat van hun albumlancering, en eindigt op 21 mei in de Ericsson Globe Arena in Stockholm.Tijdens deze zes maanden durende tournee geeft de band rond de kerstperiode optredens in de Verenigde Staten en Canada en vervolgen ze hun reis in januari naar Australië en Nieuw Zeeland voordat ze opnieuw teruggaan naar de Verenigde Staten voor een uitgebreide serie shows. De Delta tour wordt met zestien concerten afgesloten in Europa.

Al eerder kondigde Mumford & Sons de komst van een nieuw album aan: op 16 november 2018 brengen de Londenaren hun gelijknamige vierde studioalbum Delta uit. Op dit nieuwe album gaat Mumford & Sons terug naar de basis van hun muziek: waar de band op hun vorige album Wilder Mind uit 2015 veelvuldig koos voor elektrische arrangementen, horen we op Delta daarentegen een intiem, akoestisch gitaargeluid. De eerste single van het nieuwe album draagt de naam Guiding Light en is al te beluisteren via de streamingdiensten.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden