Business Seats inclusief diner

Mumford and Sons staat op donderdag 9 mei 2019 in het kader van hun wereldwijde Delta tour in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens deze grensverleggende, nieuwe show staat het podium in het midden van de zaal, omringt door het publiek.
Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats inclusief diner donderdag 09 mei 2019
  • Zitplaats op de VIP-boulevard om Mumford and Sons live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Diner voorafgaand aan het concert inclusief dranken**
  • Member Wallet t.w.v. € 20,- per persoon voor dranken tijdens het concert
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP-boulevard
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)

* Deze stoelen bevinden zich op de bovenste rijen van de eerste ring.
** Bier, wijn en frisdranken.

Groepen groter dan 8 personen kunnen reserveren door contact op te nemen via info@tunedhospitality.nl of door te bellen naar (0)20 822 95 15.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

De tour gaat op 16 november van start in de 3 Arena in Dublin, waar de avond tevens in het teken staat van hun albumlancering, en eindigt op 21 mei in de Ericsson Globe Arena in Stockholm.Tijdens deze zes maanden durende tournee geeft de band rond de kerstperiode optredens in de Verenigde Staten en Canada en vervolgen ze hun reis in januari naar Australië en Nieuw Zeeland voordat ze opnieuw teruggaan naar de Verenigde Staten voor een uitgebreide serie shows. De Delta tour wordt met zestien concerten afgesloten in Europa.

Al eerder kondigde Mumford & Sons de komst van een nieuw album aan: op 16 november 2018 brengen de Londenaren hun gelijknamige vierde studioalbum Delta uit. Op dit nieuwe album gaat Mumford & Sons terug naar de basis van hun muziek: waar de band op hun vorige album Wilder Mind uit 2015 veelvuldig koos voor elektrische arrangementen, horen we op Delta daarentegen een intiem, akoestisch gitaargeluid. De eerste single van het nieuwe album draagt de naam Guiding Light en is al te beluisteren via de streamingdiensten.

VIP-boulevard Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden