The Shortest Straw Package (Seated / Standing) (VIP 3)

Metallica geeft in het kader van hun WorldWired Tour op dinsdag 11 juni 2019 een concert in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Het optreden is onderdeel van een enorme reeks openluchtconcerten in Europa en de UK die de band tussen 1 mei en 25 augustus 2019 langs stadions, parken en zelfs een heus kasteel leidt. Speciale gasten Ghost en Bokassa verzorgen tijdens alle data het voorprogramma. Zoals bij de meeste van Metallica’s WorldWired shows is bij elk gekocht ticket een fysieke of digitale versie van de bands tiende en laatste album, Hardwired…To Self-Destruct, inbegrepen. Bovendien geeft elk concertticket recht op een gratis MP3-download van het bezochte optreden, gemixt en gemasterd door het team achter Hardwired…To Self-Destruct.
Johan Cruijff ArenA
Amsterdam
The Shortest Straw Package (Seated / Standing) (VIP 3) dinsdag 11 juni 2019
  • Een premium gereserveerde stoel op de eerste ring in  vak 121 OF een staanplaats ticket voor de Golden Circle op het veld om Metallica live te zien
  • Early access voor het veld, vóór reguliere kaartkopers (alleen van toepassing als je een staanplaats voor de Golden Circle hebt geselecteerd)
  • Aparte ingang tot de Johan Cruijff ArenA, naar binnen zonder rijen
  • Een show specifieke poster
  • Een limited edition merchandise cadeau

Dit arrangement is alleen online te koop.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

De nieuwe data zijn Metallica’s eerste in de UK en Europa sinds hun tour langs binnenzalen, die liep van september 2017 tot en met mei 2018 en waarmee ze bezoekersrecords verbroken in 29 zalen verspreid over het continent. Dit nieuwe deel van de WorldWired-tournee begint op 1 mei 2019 in Estádio do Restelo in Lissabon, gaat langs 25 locaties in twintig verschillende landen en doet zo’n twaalf steden aan die in 2017 en 2018 niet aan bod kwamen – waaronder Milaan, Zürich, Dublin, Brussel (voor het eerst sinds 1988!), Berlijn, Moskou, Warschau, Boekarest en Göteborg. De band maakt zelfs voor het allereerst haar opwachting in het Noorse Trondheim, het Finse Hämeenlinna en Tartu in Estland.

Metallica is in 1981 opgericht door drummer Lars Ulrich en gitarist en zanger James Hetfield en is uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke en succesvolle rockbands uit de geschiedenis. Zo heeft de band uit Californie 110 miljoen albums wereldwijd verkocht en speelde ze voor miljoenen fans op letterlijk alle zeven continenten. Ze hebben een aantal multi-platina albums uitgebracht, waaronder het in 1991 uitgebrachte album Metallica (beter bekend als The Black Album). Met de verkoop van bijna 17 miljoen exemplaren in de Verenigde Staten alleen al, is het het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan.

Plattegrond ArenA
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden