Golden Circle Early Entry

De Amerikaanse band Maroon 5 heeft headline shows en festival data aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Europa in 2023, waaronder een show in het Goffertpark in Nijmegen op zondag 25 juni. De kaartverkoop voor dit concert is gestart via Ticketmaster.
Goffertpark
Nijmegen
Golden Circle Early Entry zondag 25 juni 2023
  • Staanplaats in de Golden Circle
  • Early Entry tot het Goffertpark, als eerste toegang tot de Golden Circle*
  • Een exclusieve VIP tour poster
  • Een VIP laminate & lanyard
  • Een exclusieve VIP tas
  • Eventmedewerkers ter plaatse

* Houd rekening met een vroege check-in tijd, vóór in ieder geval 16:00 uur. Binnen de Golden Circle is géén apart vak. Early Entry ticketkopers betreden voor opening deuren als eerste de Golden Circle. Na opening deuren sluit het reguliere publiek in hetzelfde vak aan.

terug naar het overzicht boek nu € 260.00

meer informatie

Maroon 5 staat niet alleen bekend als één van de meest solide bands in de popmuziek, maar ook als één van de grootste acts van de 21e eeuw. De band wist al snel fans en critici te overtuigen met hun hybride rock/R&B geluid dat ze introduceerde op hun debuutalbum ‘Songs About Jane’. De band uit Los Angeles heeft tot op heden drie GRAMMY® Awards, meer dan 90 miljoen verkochte albums en 550 miljoen verkochte singles wereldwijd op hun naam staan. Met hun muziek behaalden zij al gouden en platina certificaties in meer dan 35 landen.

De Europese shows starten op dinsdag 13 juni in Lissabon’s Passeio Maritimo De Alges, waarna de hitmachine doorreist naar Spanje, Tsjechië, Denemarken, Nederland, Duitsland, Frankrijk en afsluit in de O2 in Londen op maandag 3 juli. De tour aankondiging omvat ook diverse festivaloptredens in Europa, waaronder Prague Rocks in Tsjechië, Tinderbox in Denemarken en Main Square Festival in Frankrijk.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden