Lizzo arrangementen

Lizzo arrangementen

Lizzo geeft op donderdag 23 februari een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor het concert, dat onderdeel uitmaakt van haar Europese The Special Tour, is gestart. Kaarten zijn beschikbaar via Ticketmaster. Lees hieronder meer het Business Seats arrangement.

Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats bekijk details boek nu € 244.00

Inclusief BTW en servicekosten

Business Seats incl. diner bekijk details boek nu € 319.00

Inclusief BTW en servicekosten

meer over Lizzo

Vandaag heeft de 3x GRAMMY® Award-winnende, multi-platina gecertificeerde superster Lizzo het Europese deel aangekondigd van The Special Tour, die op 17 februari 2023 van start gaat in Oslo. Na haar recente overwinning voor ‘Video for Good Award’ op de 2022 VMA’s voor ‘About Damn Time’, het nummer dat tevens de eerste positie in de Billboard Hot 100 Chart en de top 10 in 12 andere landen bereikte, zal ze in het voorjaar nog 15 Europese steden aandoen in navolging van haar Noord-Amerikaanse tournee. Het Europese deel van The Special Tour, geproduceerd door Live Nation, gaat verder door Kopenhagen, Amsterdam, Parijs, Milaan en meer voordat het wordt afgesloten met twee nachten in de O2 Arena in Londen.

Meer informatie en volledig tourschema via: lizzomusic.com

Lizzo’s meest recente album ‘Special’, dat in juli verscheen, behaalde de 2e positie op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst en werd het best beoordeelde album van een vrouwelijke artiest in 2022. Het album bevat onder meer nieuwe nummers zoals ‘2 B Loved (Am I Ready)’ en het energieke titelnummer ‘Special’. Ook bevat het de wereldwijde hit ‘About Damn Time’ die in ruim vijf miljoen TikTok creaties werd gebruikt en tot TikTok’s #1 sound in de VS werd bekroond. Het nummer is hard op weg Lizzo’s meest gestreamde nummer tot nu toe te worden na ‘Truth Hurts’ (die zeven weken op #1 stond), ‘Good As Hell’ en ‘Rumors’ (feat. Cardi B).