Lil Nas X arrangementen

Lil Nas X arrangementen

Lil Nas X geeft dinsdag 8 november een concert in AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de Long Live Montero Tour. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 6 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

AFAS Live
Amsterdam
Early Entry
  • Een staanplaatsticket voor de show
  • Early Entry tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Speciaal ontworpen Lil Nas X VIP bandana
  • Limited edition Lil Nas X cadeau, exclusief voor VIP’s
  • VIP laminate + lanyard
  • Lil Nas X keycord
  • Tour merchandise shoppen voorafgaand aan de show
  • Eventmedewerkers op locatie en merchandise ophaal locatie

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. Je gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

bekijk details boek nu € 245.00

Inclusief BTW en servicekosten

meer over Lil Nas X

Vandaag heeft de met meervoudige platina en awards bekroonde superster Lil Nas X aangekondigd dat hij op zijn allereerste tournee gaat. De Long Live Montero tour, geproduceerd door Live Nation, doet dit najaar Noord-Amerika en Europa aan. Het Noord-Amerikaanse deel van de tour gaat van start op 6 september in The Fillmore in Detroit en stopt onder anderen in Chicago, Nashville, Los Angeles voordat het wordt afgesloten in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco op 23 oktober. De Europese etappe begint op 8 november in Amsterdam en eindigt op 17 november in Barcelona, Spanje. Zie de volledige lijst met data hieronder.

De langverwachte Long Live Montero tour verwelkomt fans in de wereld van Lil Nas X en viert het enorme succes van zijn veelgeprezen, Grammy genomineerde debuutalbum Montero. Het album werd opgenomen in veschillende Best of 2021 lijsten van onder andere Rolling Stone, Entertainment Weekly, People, USA Today, Billboard, LA Times en Complex vanwege, volgens Variety, “zijn genre-oprekkende benadering en verfrissend eerlijke verkenning van liefde en eenzaamheid”. Het gecertificeerde platina-album, dat Billboard een ‘meesterwerk’ noemt, bevat ook het 4x platina-hit nummer ‘Industry Baby’ featuring Jack Harlow. Het nummer bereikte #1 in de Top 40 radio en #1 in de Billboard Hot 100. ‘That’s What I Want’, de derde platina-single van het album, werd onlangs Nas’ derde #1 track in de Top 40 radio.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden