Lewis Capaldi arrangementen

Lewis Capaldi arrangementen

Lewis Capaldi geeft op zaterdag 25 februari een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Broken by Desire to be Heavenly Sent Tour waarmee hij diverse steden in Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats bekijk details boek nu € 244.00

Inclusief BTW en servicekosten

Business Seats incl. diner bekijk details boek nu € 319.00

Inclusief BTW en servicekosten

meer over Lewis Capaldi

Naast de aankondiging van de Broken by Desire to be Heavenly Sent Tour is vandaag ook het gelijknamige nieuwe album aangekondigd dat 19 mei verschijnt. Het is de opvolger van Lewis Capaldi’s debuutalbum ‘Devinely Uninspired to a Hellish Extent’, het bestverkochte Britse album van zowel 2019 als 2020 met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd en twee nummer 1 singles. Vorige maand maakte hij al zijn langverwachte comeback met de nieuwe single ‘Forget Me’, die rechtstreeks naar de top van de Britse hitlijst schoot en hiermee zijn derde Britse nummer 1 werd.

De aankondiging van de nieuwe single “Forget Me’ was via een TikTok-livestream tijdens de slotavond van zijn twee uitverkochte shows in de O2 in Londen. Kort hierna volgde de bijbehorende muziekvideo waarin Lewis Wham’s hit ‘Club Tropicana’ uit 1983 naspeelt. Met ‘Forget Me’ – wereldwijd bijna 100 miljoen streams en nog steeds een top 3 positie in de UK – werd hij de derde artiest dit jaar met een single die in de eerste week rechtstreeks op nummer 1 kwam, naast Harry Styles (‘As It Was’) en Dave ( ‘Starlight’).