Lauryn Hill arrangementen

Lauryn Hill arrangementen

Op donderdag 6 december 2018 komt Lauryn Hill naar Amsterdam voor een concert in de AFAS Live.

AFAS Live
Amsterdam

meer over Lauryn Hill

Meervoudig platina-artiest Ms. Lauryn Hill vestigde haar naam met The Fugees en veroverde twee decennia geleden de wereld als solo-artiest met The Miseducation of Lauryn Hill. Hitsingles als Doo Wop (That Thing) en Everything Is Everything katapulteerde haar tot superster, wat uiteindelijk bekroond werd met tien GRAMMY®-nominaties en vijf GRAMMY®-Awards.

Ms. Hill gebruikt haar platform om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor liefdadigheidsinitiatieven die bijdragen aan de gemeenschap. Een deel van de kaartverkoopopbrengst gaat naar het MLH Fonds, dat direct bijdraagt aan de ondersteuning van onderwijs, gezondheid, landbouw, technologie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en ontwikkelingsinitiatieven door de

diaspora. De donaties worden ingezet ter ondersteuning van gemeenschapsontwikkeling wereldwijd.

“Dit album volgde een intiem gedeelte van mijn jeugd,” zegt Ms. Hill over de tour. “Het was een optelsom van de hoopvolste en positiefste emoties die ik tot dan toe had ervaren. Ik geloofde sterk in de kracht van mijn gemeenschap om zichzelf te kunnen liefhebben en helen met voldoende steun en aanmoediging. Onze complexe en constant veranderende wereld is op zoek naar een nieuwe balans. Ik hoop dat de liefde en energie, die dit album mogelijk maakte, tot verandering kan blijven leiden, met liefde en optimisme aan het roer.”

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden