Early Entry

De Ladies of Soul, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer keren terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een spetterende show. Met speciale gastoptredens van heel goede artiesten. De eerste special guest is inmiddels aangekondigd: Dwight Dissels! Met zijn roots in gospel- en soulmuziek verrast Dwight Dissels het publiek met zijn positieve vibe en hoopvolle boodschappen. Dit zijn de eerder uitgestelde shows van 2020 & 2021. Namens de organisatie: "Wij zijn ontzettend blij dat het gelukt is en gaan er alles aan doen om deze shows onvergetelijk te maken! Het duurde even voordat de puzzel met onze agenda’s en de beschikbaarheid van Ziggo Dome gelegd was. Dank voor jullie geduld. Onze ticketing partner Eventim informeert alle  kaartkopers per e-mail. Kaarten gekocht voor de shows van 2020 & 2021 blijven geldig voor de nieuwe data. Ben je onverhoopt verhinderd dan is restitutie mogelijk. Hopelijk kan en wil iedereen er weer bij zijn en zien we jullie volgend jaar op 23 of 24 september "  
Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry zaterdag 24 september 2022
  • Staanplaats om de Ladies of Soul te zien
  • Early Entry: als eerste naar binnen voor de reguliere ticket kopers*
  • Aparte VIP entree tot de Ziggo Dome, geen wachtrijen
  • Consumptiemunten t.w.v. €15,- voor drankjes tijdens de show
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Hostess begeleiding

* Let op, er is geen eerste vak aanwezig bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

terug naar het overzicht boek nu € 143.00

meer informatie

De Ladies of Soul hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren terug in oktober 2021.

Edsilia Rombley: “We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.”

Het viertal Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avond.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden