Soul Food

Statement van Ladies of Soul: Beste fans, Hierbij het verdrietige nieuws dat de Ladies of Soul concerten op 23 & 24 september in de Ziggo Dome worden geannuleerd. Na een moeilijke coronaperiode keken wij reikhalzend uit naar de herstart van Ladies of Soul en de mooie verrassingen die wij in petto hadden voor jullie. Onze concerten staan voor positiviteit, liefde en saamhorigheid en we willen onze fans altijd het allerbeste van onszelf geven. We vonden het ontzettend moeilijk om de juiste keuze te maken. De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al ruim 3 maanden moeilijk. Glennis begrijpt dat dit zijn tol eiste en heeft ons de afgelopen week laten weten zich terug te willen trekken ten behoeve van de concerten. Wij hebben er ondertussen alles aan gedaan te kijken of de concerten toch doorgang konden vinden omdat wij de fans niet teleur willen stellen. Echter door alle ontwikkelingen en na intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het niet haalbaar om op korte termijn de spectaculaire shows te produceren die jullie van ons gewend zijn. Dit is vanzelfsprekend een enorme teleurstelling voor iedereen die met hart en ziel werkt aan Ladies of Soul en onze trouwe bezoekers. Wij brengen dit bericht met pijn in ons hart en vragen jullie begrip hiervoor. We hopen beter dan ooit terug te komen met een fantastische nieuwe show. Binnenkort ontvangen alle kaartkopers een e-mail over restitutie. Ladies of Soul & DEMP Entertainment  
Ziggo Dome
Amsterdam
Soul Food vrijdag 23 september 2022
  • Zitplaats in vak 110 op de eerste ring
  • Aparte VIP entree tot de Ziggo Dome, geen wachtrijen
  • Welkomstdrankje bij binnenkomst
  • Ontvangst in een sfeervolle VIP-ruimte
  • Informeel diner voorafgaand aan de show inclusief dranken*
  • Consumptiemunten t.w.v. €15,- voor drankjes tijdens de show
  • Afterparty van 1 uur inclusief hapjes en drankjes*
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Hostess begeleiding

* Bier, wijn en frisdranken

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

De Ladies of Soul hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren terug in oktober 2021.

Edsilia Rombley: “We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.”

Het viertal Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avond.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden