Early Entry

LET OP NIEUWE DATUM: 29 oktober 2021   De Ladies of Soul, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een spetterende show. Dit is de uitgestelde show van 2020.  
Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry vrijdag 29 oktober 2021
  • Staanplaats om de Ladies of Soul te zien
  • Early Entry: als eerste naar binnen voor de reguliere ticket kopers*
  • Aparte VIP entree tot de Ziggo Dome, geen wachtrijen
  • Consumptiemunten t.w.v. €15,- voor drankjes tijdens de show
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Hostess begeleiding

* Let op, er is geen eerste vak aanwezig bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

terug naar het overzicht boek nu € 143.00

meer informatie

De Ladies of Soul hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren terug in juli 2021.

Edsilia Rombley: “We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.”

Het viertal Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avond.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden