Early Entry

De Ladies of Soul komen terug in 2019! Op 15 en 16 februari geven de muzikale dames opnieuw een tweetal concerten in de Ziggo Dome. De Ladies worden begeleid door een 14-koppige live band en nodigen diverse special guest uit waaronder de legendarische girlgroup En Vogue, soul singer pur sang - Steffen Morrison en hitmachine Ronnie Flex.
Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry zaterdag 16 februari 2019
  • Staanplaats om de Ladies of Soul live te zien*
  • Early Entry: als eerste naar binnen voor de reguliere ticket kopers**
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens de show (5 per persoon)
  • Cadeautje als aandenken aan de avond
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers

 

* Waarde inbegrepen ticket: € 52,50 incl. BTW.

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 staan de Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam met een weergaloze show. Dat Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis hun krachten bundelen voor Ladies of Soul zorgde in voorgaande jaren al voor 15 uitverkochte shows met elk jaar opnieuw een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg!

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de Ladies 2018!

Voor de show van 2019 weten de dames opnieuw de mooiste pop- en soulnummers van toen en nu te verzamelen en samen te smelten tot een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.
De dames nodigen ook dit jaar verschillende nationale en internationale gastartiesten uit in hun show. De Ladies worden begeleid door een 14-koppige live band en nodigen diverse special guest uit waaronder de legendarische girlgroup En Vogue, soul singer pur sang – Steffen Morrison en hitmachine Ronnie Flex.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden