Ladies of Soul arrangementen

Ladies of Soul arrangementen

De Ladies of Soul, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer, komen op vrijdag 2 juli 2021 terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een spetterende show. Dit is de uitgestelde show van 2020.

 

Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry bekijk details boek nu € 143.00

inclusief BTW en servicekosten

Soul Drinks bekijk details boek nu € 243.00

inclusief BTW en servicekosten

Soul Food bekijk details boek nu € 279.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Ladies of Soul

De Ladies of Soul hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren terug in juli 2021.

Edsilia Rombley: “We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.”

Het viertal Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avond.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden