Ladies of Soul arrangementen

Ladies of Soul arrangementen

De Ladies of Soul komen terug in 2019! Op 15 en 16 februari geven de muzikale dames opnieuw een tweetal concerten in de Ziggo Dome. De Ladies worden begeleid door een 14-koppige live band en nodigen diverse special guest uit waaronder de legendarische girlgroup En Vogue, soul singer pur sang – Steffen Morrison en hitmachine Ronnie Flex.

Ziggo Dome
Amsterdam

meer over Ladies of Soul

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 staan de Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam met een weergaloze show. Dat Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis hun krachten bundelen voor Ladies of Soul zorgde in voorgaande jaren al voor 15 uitverkochte shows met elk jaar opnieuw een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg!

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de Ladies 2018!

Voor de show van 2019 weten de dames opnieuw de mooiste pop- en soulnummers van toen en nu te verzamelen en samen te smelten tot een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.
De dames nodigen ook dit jaar verschillende nationale en internationale gastartiesten uit in hun show. De Ladies worden begeleid door een 14-koppige live band en nodigen diverse special guest uit waaronder de legendarische girlgroup En Vogue, soul singer pur sang – Steffen Morrison en hitmachine Ronnie Flex.

Aftermovie Ladies of Soul 2018
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden