GEANNULEERD - Kings of Leon & Snow Patrol arrangementen

GEANNULEERD - Kings of Leon & Snow Patrol arrangementen

Dit concert is geannuleerd.

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan ook de show van Kings of Leon & Snow Patrol op 26 juni 2020 in Zuiderpark in Den Haag niet doorgaan. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. De show wordt daarom geannuleerd.

Zuiderpark
Den Haag

meer over GEANNULEERD - Kings of Leon & Snow Patrol

De Amerikaanse rockband Kings of Leon en de Noord-Ierse band Snow Patrol komen op vrijdag 26 juni 2020 naar het Zuiderpark in Den Haag. Beide bands geven die avond een eigen show. Kings of Leon is voor het eerst sinds 2014 weer met een eigen headline show in Nederland te zien. De laatste keer sloten ze in 2017 Pinkpop af als headliner. Snow Patrol gaf na een afwezigheid van een paar jaar vorig jaar een optreden op Pinkpop en stond het vijftal begin dit jaar in een uitverkochte Ziggo Dome. Stereophonics en is toegevoegd als special guest en Indian Askin opent de show.

Sinds hun debuut in 2003 heeft Kings of Leon, bestaande uit Caleb (gitaar / zang), Nathan (drums), Jared (bas) en Matthew Followill op gitaar, zeven albums uitgebracht en meer dan 21 miljoen albums en 38 miljoen singles wereldwijd verkocht. Het laatste album WALLS debuteerde op # 1 in de VS, UK, Canada, Nieuw-Zeeland, Ierland, Oostenrijk en in de top 3 in meer dan 10 landen, waaronder Duitsland en Australië.

Daarnaast hebben ze zeven Grammy-nominaties, vier Grammy Awards, drie NME Awards, twee Brit Awards en één Juno Award gewonnen. Met het herkenbare rauwe stemgeluid van frontman Caleb Followill,

pakkende gitaarriffs en talloze hits heeft de band, die volgend jaar twintig jaar bestaat, over de hele wereld getourd en op grote festivals opgetreden zoals Coachella, Lollapalooza in Chicago, Berlijn, Brazilië en Chili, Bonnaroo, Glastonbury en 3 keer op Pinkpop.

Snow Patrol viert dit jaar dat zij 25 jaar in het vak zitten en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld voor zichzelf weten te creëren. Dit jaar werd de hit Chasing Cars, waarmee de band wereldwijde bekendheid kreeg, bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw. Sinds hun debuut Songs for Polarbears (1998) schiet de muziek van de band als een raket de wereld in en hebben zij bijzondere prestaties behaald: zo zijn er wereldwijd ruim 17 miljoen albums verkocht, hebben zij meer dan een miljard streams, 5 UK Platinum Albums, een Ivor Novello Award en is de band genomineerd voor een Grammy en een Mercury Music Prize.

De Britse rockband Stereophonics treedt ook op als special guest. De Amsterdamse indierockband Indian Askin opent de show.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden