Keane arrangementen

Keane arrangementen

Op dinsdag 11 februari komt de Engelse band Keane naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de Cause and Effect Tour die in het teken staat van het nieuwste gelijknamige album van de band.

AFAS Live
Amsterdam
Standing Premium Bundle
  • Staanplaats om Keane live te zien*
  • Early Entry: als eerste toegang tot de zaal, vóór reguliere kaartkopers**
  • Exclusieve Keane organische katoenen tote bag inclusief:
  • Herbruikbare waterfles van roestvrij staal met Keane logo
  • Show specifieke, digitaal geprinte tourposter (formaat A2)
  • Beanie exclusief ontworpen voor pakketkopers

*Waarde inbegrepen ticket: €44,- inclusief BTW
**Let op; er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. Standing Premium Bundle kaartkopers gaan als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens na opening deuren gevuld met reguliere bezoekers.

bekijk details uitverkocht

meer over Keane

Kort na de release van hun nieuwste studioalbum Cause and Effec maakt Keane nu bekend dat er begin volgend jaar een gelijknamige Europese tournee komt. De tournee bestaat uit 16 shows in 11 landen. Op dinsdag 11 februari komt de band naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show bevat niet alleen nieuw werk maar uiteraard ook eerder werk waaronder hits als Somewhere Only We Know en Everybody’s Changing.

De totstandkoming van het nieuwe album kwam ook voor de band als een verrassing. Terwijl de band een pauze in had gelast en zanger Tom Chaplin druk bezig was met twee succesvolle solo-albums, kwam hij er achter dat hij zijn oude sparringpartner Tim Rice-Oxley miste. Chaplin zegt hierover: “I found myself wondering how I had come to let this very enigmatic and important relationship in my life drift”. Ondertussen had Tim, met zijn eigen worstelingen als inspiratie, een reeks nummers geschreven. De rest van de band voelde zoveel connectie met deze nummers dat ze besloten terug de studio in te gaan om een nieuwe album op te nemen.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden