Diamond, Meet Katie VIP

Katie Melua geeft op zondag 27 september een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De zangeres brak in 2005 door met het nummer Nine Million Bicycles en stond hiermee maar liefst 11 weken op de nummer 1 positie in Nederland. Het optreden maakt onderdeel uit van een uitgebreide tournee van maar liefst 45 shows in het najaar van 2020.
Koninklijk Theater Carré
Amsterdam
Diamond, Meet Katie VIP zondag 27 september 2020
  • Een zitplaats op de eerste 2 rijen van de Stalles om Katie Melua live te zien*
  • Een unieke mogelijkheid om Katie te ontmoeten direct na afloop van de show
  • Een foto met Katie met je eigen telefoon of camera**
  • Een VIP tour lanyard van gerecycled leer en messing als aandenken aan de show
  • Een gesigneerde limited edition tour art print

*Waarde inbegrepen ticket: €89,-
**Katie is akkoord met het maken van een foto met de telefoon of camera van de gast als deze gemaakt wordt door een medewerker van het VIP-team.

terug naar het overzicht boek nu € 259.00

meer informatie

Katie Melua is met meer dan 11 miljoen verkochte albums en 56 platina awards een van de meest succesvolle Britste artiesten. Melua werd geboren in de Georgische stad Kutaisi en verhuisde op negenjarige leeftijd met haar familie naar Belfast. Inmiddels heeft ze zeven studio albums op haar naam en is een van de bestverkopende vrouwelijke artiesten aller tijden in het Verenigd Koninkrijk.

De aankondiging van de tournee valt samen met de aankondiging van een ‘Live In Concert’ dubbel-cd. Het album, in december vorig jaar opgenomen samen met het Gori Women’s Choir in Central Hall in Londen, verschijnt op 15 december. Een nieuw studio album wordt verwacht in 2020.

Plattegrond Carré
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden