VIP Party arrangement

John Mayer geeft in het kader van het Europese deel van zijn World Tour 2019 op 9 en 10 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Ziggo Dome
Amsterdam
VIP Party arrangement donderdag 10 oktober 2019
  • Best beschikbare zitplaats in vak 103 om John Mayer live te zien*
  • Voorontvangst met een hapje en welkomstdrankje
  • Sit down diner voorafgaand aan het concert inclusief dranken**
  • Consumptiemunten voor een dranken tijdens het concert (3 per persoon)
  • Naborrel van een uur inclusief hapjes en dranken**
  • Parkeerkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • John Mayer merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket houders
  • Souvenir laminate + lanyard van John Mayer als aandenken aan het concert
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Waarde inbegrepen ticket: € 75,- incl. BTW.
** Bier, wijn en frisdranken

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

De Amerikaanse gitarist en singer-songwriter John Mayer heeft vandaag het Europese deel van zijn World Tour 2019 aangekondigd. De Europese tour gaat van start op 1 oktober in Stockholm en eindigt op 18 oktober in Manchester. Op woensdag 9 oktober doet de tournee de Ziggo Dome in Amsterdam aan.

Het intercontinentale deel van John Mayer’s wereldtournee begint op 23 maart in Nieuw-Zeeland en Australië. Vervolgens speelt hij met zijn band Dead & Company een aantal shows in de Verenigde Staten. In juli gaat zijn solo-tournee van start, waarmee hij in het najaar dus ook in Europa te zien is.

Tijdens zijn World Tour 2019 komen zowel nieuwe songs als oude John Mayer-favorieten aan bod. Zo brengt John tijdens het avondvullende programma onder andere zijn nieuwe single I Guess I Just Feel Like ten gehore,

maar ook zijn gigantische hits als New Light, Gravity, Love On The Weekend, Heartbreak Warfare, Daughters, Waiting On The World To Change en Your Body Is A Wonderland. Zijn set bestaat deze avond uit twee delen, waarop de zanger je meeneemt op een muzikale reis door zijn uitgebreide oeuvre.

John Mayer won in zijn glansrijke carrière zeven Grammy Awards, stond zeven keer op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Top Rock Albums-hitlijst en wist met maar liefst 25 verschillende songs de Top Rock Songs-chart te beklimmen. In 2018, toen hij aan het werk was aan de opvolger van succesplaat The Search For Everything, bracht hij het nummer New Light uit, die inmiddels gecertificeerd is als gouden plaat. Datzelfde jaar speelde hij in totaal voor ruim 500.000 fans met zijn band Dead & Company en lanceerde hij zijn succesvolle, wekelijkse Instagram Live-show op de zondagavond.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden