Jason Mraz arrangementen

Jason Mraz arrangementen

Op zondag 3 maart 2019 geeft meervoudig Grammy Award-winnaar Jason Mraz een concert in AFAS Live.

AFAS Live
Amsterdam

meer over Jason Mraz

Meervoudig Grammy Award-winnaar Jason Mraz heeft vandaag de data van zijn Europese wintertournee bekendgemaakt. De tour start op 26 februari in Wenen in Oostenrijk en reist vervolgens af naar 6 verschillende Europese landen.

Vorige maand kondigde Jason Mraz al zijn nieuwe album Know aan, dat op vrijdag 10 augustus verschijnt. Het is het eerste studioalbum van de zanger sinds ruim vier jaar en volgt zijn laatste studioalbum Yes! uit 2014 op. De eerste single “Have It All” bestormt momenteel de top 50 van de Europese hitlijsten, de top 10 in de U.S. Hot AC radio chart en vergaarde tot nu toe meer dan 17 miljoen streams. “Have It All” is onlangs ook nog uitgebracht in een zeer speciale akoestische versie. De bijbehorende videoclip, waarin studenten van Turnaround Arts en de School of the Performing Arts in de Richmond Community (SPARC) te zien zijn, heeft meer dan 7 miljoen views behaald.

Jason Mraz heeft wereldwijd een gevarieerde fanbase opgebouwd. Zijn muzikale reis start in San Diego, waar hij optrad in koffiehuizen, en leidde hem met zijn positieve boodschap en soulvolle folk-popgeluid van kleine cafés naar grote concertzalen. Met zijn levendige muziek, humoristische live performances en filantropische inspanningen weet hij de hele wereld te veroveren. In de afgelopen jaren hebben zijn albums de platina status bereikt en schreef hij popgeschiedenis met de recordbrekende singles, “I’m Yours” en “I Won’t  Give Up”.

Jason Mraz is naast artiest een toegewijde wereldburger. Zijn gepassioneerde sociale activisme en filantropische inspanningen reiken van milieubeleid tot zijn vurige steun voor mensenrechten. De Jason Mraz Foundation is opgericht voor kunsteducatie en de bevordering van gelijkheid. De zanger viert de talloze vormen en wonderbaarlijke kracht van muziek met fans over de hele wereld.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden