Early Entry

Let op: nieuwe datum en zaal! Door de maatregelen die zijn opgelegd in verband met het bestrijden van het coronavirus kan het concert van Iron Maiden dat gepland stond op 9 juli 2020 op het Evenemententerrein in Weert niet plaatsvinden. Het concert is verplaatst naar 10 juli 2021 in het GelreDome, Arnhem. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met gedetailleerde informatie over de verplaatsing. Ook over de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’, het branche-brede initiatief waar wij deel van uitmaken.
GelreDome
Arnhem
Early Entry zaterdag 10 juli 2021
  • Staanplaats om Iron Maiden Live te zien*
  • Early Entry tot de locatie voor reguliere ticket kopers
  •  Souvenir Iron Maiden laminate & lanyard
  • GelreDome wallet voor dranken tijdens het concert (t.w.v. €20,-)
  • Check-in door onze medewerkers

*Waarde inbegrepen ticket: € 79,- incl. BTW

terug naar het overzicht boek nu € 200.50

meer informatie

Sinds het begin van de Legacy of the Beast Tour heeft IRON MAIDEN 39 landen bezocht en voor bijna twee miljoen fans gespeeld. Hieronder op het legendarische Rock in Rio festival in Brazilië, waar een capaciteit van 100.000 bezoekers is. Het concert in Weert belooft een show te worden boordevol hits en fan-favourites uit de gehele carrière van de band.

IRON MAIDEN-zanger Bruce Dickinson zegt: “We hebben tot nu toe een fantastische tijd gehad op de Legacy-tour en de reacties op de show en alle gekke rekwisieten (en Eddie!) waarmee ik speel zijn geweldig. De hele band heeft zoveel plezier gehad. We zijn heel enthousiast om terug te komen naar Nederland en daar nog meer van onze fans te zien.”

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden