Hot Ticket

Op dinsdag 22 oktober komt het internationale viertal Il Divo voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Met deze uitbreiding van de indrukwekkende Timeless tour viert de groep haar 15e verjaardag op grootse wijze in Nederland. 
Ziggo Dome
Amsterdam
Hot Ticket dinsdag 22 oktober 2019
  • Best beschikbare zitplaats op rij 9-15 in vak B om Il Divo live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome
  • Il Divo programmaboek
  • Souvenir Il Divo laminate & lanyard
  • Il Divo merchandise item exclusief voor pakket kopers
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens de show (t.w.v. € 15,- per persoon)
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check -in door onze event medewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: €65,- incl. BTW.

Dit arrangement is uitsluitend online te koop.

terug naar het overzicht boek nu € 220.00

meer informatie

Met hun unieke en spraakmakende mix van kunst, technologie, muziek en comedy is BLUE MAN GROUP al meer dan 25 jaar een fenomeen. Een show van BLUE MAN GROUP kent wereldwijd zijn gelijke niet met de bijzondere combinatie van theater, muziek en percussie. De show staat bekend als een onvergetelijke, interactieve beleving voor het hele publiek, dat tijdens de show met de drie blauwe, kale mannen rockt, lacht en feest. De drie hoofdpersonen blijven de wereld om hen heen en de zaal waarin zij terecht zijn gekomen onderzoeken en in de meest onverwachte hoekjes vinden ze verrassingen. Zo worden (regen) poncho’s ter bescherming van de eerste rijen in de zaal uitgereikt voorafgaand aan de show.

De BLUE MAN GROUP World Tour combineert de klassieke Blue Man favorieten met gloednieuwe programmaonderdelen, zoals nieuwe muziek, frisse verhaallijnen, zelfontworpen instrumenten en een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt. Sinds de recente overname door Cirque du Soleil Entertainment Group, heeft BLUE MAN GROUP zichzelf zowel creatief als zakelijk wereldwijd verder kunnen ontplooien. Zo kunnen we met onze show wereldwijd een nieuw publiek bereiken en we voelen ons vereerd dat we deze nu ook met het publiek in Nederland kunnen gaan delen. Zonder dat er een taalbarrière is – de blue men spreken tenslotte niet – kunnen fans van alle leeftijden, culturen en nationaliteiten de onvergetelijke ervaring meemaken.”

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden