VIP ticket staanplaatsen

FEESTVIEREN VOOR GEVORDERDEN

Let op: nieuwe datum! De show is verplaatst naar zaterdag 21 januari 2023. Het Grootste Feestcafé van Nederland komt op zaterdag 21 januari 2023 (oude datum: zaterdag 19 februari 2022) terug naar Ziggo Dome voor een tweede editie! Opnieuw wordt de Amsterdamse concertzaal omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar je een hele avond lang feest met meer dan 20 van Nederlands’ leukste feestartiesten. Waan je op de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest, zing mee met absolute feestknallers en hos met je vrienden in de polonaise! Tijdens deze avond, waar feest de verbindende factor is, kan het allemaal!

Ziggo Dome
Amsterdam
VIP ticket staanplaatsen zaterdag 21 januari 2023

Wil jij naast een ticket voor het Grootste Feestcafé van Nederland ook jezelf direct van een afterparty verzekeren? Ga dan voor de VIP tickets! Dit ticket is inclusief:

  • Staanplaats voor Het Grootste Feestcafé
  • Nog even doorfeesten bij de Afterparty, 1,5 uur
  • Uitkoop dranken tijdens de Afterparty
  • Bittergarnituur tijdens de Afterparty
  • Natuurlijk komt het Feestteam langs op de Afterparty en anderen
terug naar het overzicht boek nu € 123.00

meer informatie

Met een combinatie van de beste après-ski party, het leukste carnavalsfeest en de sfeer van het gezelligste tentfeest, belooft ook deze tweede editie bezoekers een gegarandeerd dans-, zing-, en feestfestijn. Meezingen op grote feestnummers, hossen in de polonaise of verkleed of juist niet: tijdens deze avond waar feest de verbindende factor is, kan het allemaal.

Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere feestartiesten op, tot nu toe zijn dat: Feestteam, Frans Duits, Django Wagner, Ronnie Ruysdael, Wilbert Pigmans, Vieze Jack, DJ Galaga, Mike Peterson, Pascal Redeker, Factor 12, Gebroeders Rossig, Peter Moeskroen, DJ Sfeermakers, DJ Hilco, Cafe Medley, Alpenzusjes, Rene Schuurmans, Danny Froger, Kabouter Plop, Joël Borelli en PartyFriex.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden