Het Grootste Feestcafé van Nederland arrangementen

Het Grootste Feestcafé van Nederland arrangementen

Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de eerste keer de deuren in Ziggo Dome Amsterdam. Grootste Feestcafé Van Nederland is een nieuw concept dat garant staat voor een avondlang onbeperkt feesten met ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten verdeeld over drie podia.

Ziggo Dome
Amsterdam
VIP ticket
  • Speciaal ticket voor de VIP Boulevard*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, geen lange wachtrijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Open bar gedurende de avond**
  • Diverse hapjes geserveerd op de VIP boulevard
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP boulevard

*De VIP boulevard bevindt zich aan de bovenzijde van de eerste ring.
**Bier, wijn, fris bij de bar op de VIP boulevard

bekijk details niet meer beschikbaar

meer over Het Grootste Feestcafé van Nederland

Grootste Feestcafé van Nederland brengt met een nieuw concept de ultieme feestavond naar Ziggo Dome. Denk aan een combinatie van de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest. Ziggo Dome wordt van binnen volledig omgetoverd tot één groot feestcafé met drie podia en een groots decor.Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere artiesten op waaronder:
DJANGO WAGNER / GEBROEDERS KO / ALPENZUSJES / STEF EKKEL / PARTYFRIEX / PETER BEENSE / VIEZE JACK / ZANGER KAFKE / HENK DISSEL

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden