VIP 3 – HELLA MERCH VIP Pakket

Let op: nieuwe datum! Deze show wordt opnieuw verplaatst naar 22 juni 2022. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Bang Bang! Het geluid van een hart dat sneller begint te kloppen bij het horen van deze drie namen op een rij. Een triple bill die je gemakkelijk de ultieme mash-up van pop, rock, punk en alternative kan noemen. Drie rockbands die al jaren hebben gestreden om hun stempel neer te zetten op de huidige rockscene, komen samen in de Hella Mega Tour om hun rock-krachten te bundelen. Het is Green Day, Fall Out Boy en Weezer, het is Hella Mega.
Stadspark
Groningen
VIP 3 – HELLA MERCH VIP Pakket woensdag 22 juni 2022
  • 1 Golden Circle staanplaats
  • 1 Officiële HELLA MEGA Tour Litho
  • 1 HELLA MEGA Ticket als aandenken aan de show
  • 1 HELLA MEGA Waterfles
  • 1 HELLA MEGA Flessenopener
  • 1 HELLA MEGA Tas met trekkoord
  • Aparte VIP entree tot het veld
  • On-Site VIP host

LET OP: GEEN ENKELE VAN DE VIP PAKKETTEN BEVAT EEN MEET & GREET. ER IS GEEN BETROKKENHEID VAN DE ARTIEST BIJ EEN VAN DE PAKKETTEN.

 * Waarde inbegrepen ticket: € 79,- inclusief BTW.

terug naar het overzicht boek nu € 200.48

meer informatie

Bang Bang! Het geluid van een hart dat sneller begint te kloppen bij het horen van deze drie namen op een rij. Een triple bill die je gemakkelijk de ultieme mash-up van pop, rock, punk en alternative kan noemen. Drie rockbands die al jaren hebben gestreden om hun stempel neer te zetten op de huidige rockscene, komen samen in de Hella Mega Tour om hun rock-krachten te bundelen. Het is Green Day, Fall Out Boy en Weezer, het is Hella Mega.

Grammy Award-winnende punkrockband Green Day primeurt vandaag hun gloednieuwe single “Father Of All …”. Het is de eerste single van hun gelijknamige dertiende studioalbum dat op 7 februari 2020 uitkomt.
Green Day, opgericht in 1986 in Berkeley, California, is een van ’s werelds best verkopende bands aller tijden, met meer dan 70 miljoen platen wereldwijd verkocht en 10 miljard cumulatieve audio / visuele streams. Hun doorbraakalbum Dookie uit 1994, dat meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en de diamanten-status bereikte, wordt alom gerespecteerd als hét album dat destijds de populariteit van punkrock weer nieuw leven heeft ingeblazen.

In 2004 bracht Green Day de rockopera American Idiot uit, die alleen al in de VS meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht en een Grammy Award voor Best Rock Album ontving.In 2010 debuteerde een theaterbewerking van American Idiot op Broadway en nu staat Green Day opnieuw op het wereldtoneel met hun nieuwe album en de wereldwijde Hella Mega Tour.Fall Out Boy’s nieuwe single “Dear Future Self (Hands Up)” ft. Wyclef Jean verschijnt op hun aankomende album Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two, dat vanaf 15 november beschikbaar is.

Het is de eerste nieuwe muziek van de band sinds de release van de Lake Effect Kid EP uit augustus 2018; een liefdesbrief aan hun geboortestad Chicago. In januari deed Fall Out Boy nog mee op het nummer “I’ve Been Waiting”, een samenwerking van Lil Peep en iLoveMakonnen.

 

Het zevende studioalbum van Fall Out Boy, M A N I A, kwam in januari 2018 op nummer 1 binnen in de Billboard 200 en kreeg een Grammy-nominatie voor Best Rock Album.De nieuwe single van Weezer, “The End of the Game”, geproduceerd door Suzy Shinn, komt van het komende 14e studioalbum, getiteld Van Weezer, dat in mei 2020 uitkomt. De inspiratie voor dit album is afgeleid uit de diepste wortels van Weezer – metal! In zijn vroege jaren was frontman Rivers een enorme KISS-fan; Brian was een grote fan van Black Sabbath; Pat aanbad Van Halen en Rush, terwijl Scott dol was op Slayer en Metallica. De laatste keer dat deze voorliefde voor hardere rock geuit werd door Weezer was op hun geliefde album uit 2002, Maladroit.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden