Premium Seat VIP

Dat One Direction besloot te stoppen deed 1D fans veel verdriet. Gelukkig doen Liam, Louis en Niall het solo ook steengoed en gaat vooral Harry Styles als een speer. Na verpletterende hits als 'Sign of the Times' en 'Sweet Creature' komt half december zijn nieuwe album 'Fine Line' uit. En daarmee is de tijd rijp voor een wereldwijde tour. We Love! Op woensdag 6 mei geeft de zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Ziggo Dome
Amsterdam
Premium Seat VIP woensdag 06 mei 2020
  • Beste categorie zitplaats in vak A, B en C om Harry Styles live te zien*
  • Merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket kopers
  • Souvenir Harry Styles tour laminate en lanyard
  • On-site event staff & merchandise ophaalpunt

* Waarde inbegrepen ticket: € 80,- incl. BTW.  Deze stoelen bevinden zich achter het vak met staanplaatsen op de zaalvloer.

terug naar het overzicht boek nu € 196.00

meer informatie

Met het debuutalbum Harry Styles scoorde hij wereldwijd de toppositie in de albumlijsten. In Amerika komt het album op nummer 1 binnen in de Billboard Album Top 200 met meer dan 230.000 verkochte albums. Hiermee breekt hij het record van de meest verkochte albums door een Britse zanger in de week van de albumrelease. Het debuutalbum is wereldwijd een succes en behaalt de nummer 1 positie in 55 landen waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nederland, België, Polen en in verschillende landen in Zuid-Amerika Zuidoost-Azië en het Midden Oosten.

Het langverwachte nieuwe album Fine Line komt 13 december uit. Het album bevat 12 nummers inclusief de nieuwe single “Lights Up”, die tot nu toe meer dan 100 miljoen videoweergaven en streams verzameld heeft. Harry Styles Love On Tour gaat in april van start in het Verenigd Koninkrijk en reist langs verschillende steden in Europa, de Verenigde Staten en eindigt in oktober in Mexico. In Europa wordt het voorprogramma verzorgd door opkomende popster King Princess.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden