Early Entry Premium Standing VIP

Let op: nieuwe datum! Het concert van Harry Styles op woensdag 6 mei is verplaatst naar nieuwe datum op dezelfde locatie. Het concert van woensdag 6 mei vindt nu plaats op zaterdag 27 maart 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Dat One Direction besloot te stoppen deed 1D fans veel verdriet. Gelukkig doen Liam, Louis en Niall het solo ook steengoed en gaat vooral Harry Styles als een speer. Na verpletterende hits als 'Sign of the Times' en 'Sweet Creature' komt half december zijn nieuwe album 'Fine Line' uit. En daarmee is de tijd rijp voor een wereldwijde tour. We Love! Op 27 maart 2021 geeft de zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry Premium Standing VIP zaterdag 27 maart 2021
  • Staanplaats in de linker of rechter pit om Harry Styles live te zien*
  • Merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket kopers
  • Early Entry, als eerste toegang tot de pit, vóór reguliere pit kaartkopers
  • Souvenir Harry Styles tour laminate en lanyard
  • On-site event staff & merchandise ophaalpunt

* Waarde inbegrepen ticket: € 80,- incl. BTW.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Met het debuutalbum Harry Styles scoorde hij wereldwijd de toppositie in de albumlijsten. In Amerika komt het album op nummer 1 binnen in de Billboard Album Top 200 met meer dan 230.000 verkochte albums. Hiermee breekt hij het record van de meest verkochte albums door een Britse zanger in de week van de albumrelease. Het debuutalbum is wereldwijd een succes en behaalt de nummer 1 positie in 55 landen waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nederland, België, Polen en in verschillende landen in Zuid-Amerika Zuidoost-Azië en het Midden Oosten.

Het langverwachte nieuwe album Fine Line komt 13 december uit. Het album bevat 12 nummers inclusief de nieuwe single “Lights Up”, die tot nu toe meer dan 100 miljoen videoweergaven en streams verzameld heeft. Harry Styles Love On Tour gaat in april van start in het Verenigd Koninkrijk en reist langs verschillende steden in Europa, de Verenigde Staten en eindigt in oktober in Mexico. In Europa wordt het voorprogramma verzorgd door opkomende popster King Princess.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden