Meet & Greet

De ontwapenende Gregory Porter is een graag geziene gast in Nederland en tijdens zijn steevast uitverkochte concerten hangt iedereen aan zijn lippen. Dat is ook niet vreemd, want alles wat daaruit voortkomt is werkelijk prachtig. Met zijn hartverwarmende soulstem brengt de grote vriendelijke reus meeslepende, ontroerende en ook opbeurende jazz. En dat zal in Ziggo Dome niet anders zijn! LET OP, NIEUWE DATUM: 20 april 2022  Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met gedetailleerde informatie over de verplaatsing. Ook over de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’, het branche-brede initiatief waar wij deel van uitmaken.
Ziggo Dome
Amsterdam
Meet & Greet woensdag 20 april 2022
  • Beste categorie zitplaats in vak B op rij 3 om Gregory Porter live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Exclusieve Meet & Greet met Gregory Porter
  • Borrel van 1 uur voorafgaand aan de show in het backstage café inclusief hapjes en drankjes (bier, wijn en fris)
  • Professionele foto mogelijkheid met Gregory Porter
  • Exclusief Gregory Porter tour merchandise item
  • Souvenir Gregory Porter laminate + lanyard als aandenken aan het concert
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens het concert (T.w.v. €15,-)
  • Check-in door onze eventmedewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: €65,-.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Gregory Porter begon zijn carrière in kleine jazzclubs in San Diego. In 2010 breekt hij door met het debuutalbum “Water”, dat meteen wordt genomineerd voor een Grammy Award. Een paar jaar later verzilverde hij met zijn zeer succesvolle derde studioalbum “Liquid Spirit” een Grammy Award voor “Best Jazz Vocal Album”. In 2017 won hij deze Grammy nogmaals, ditmaal voor het album “Take Me to the Alley”.

Inmiddels is Gregory Porter een van de meest succesvolle jazz-zangers van zijn generatie. De Amerikaanse zanger, geboren in Los Angeles, combineert jazz met onder andere soul, r&b en gospel. Zijn warme stem wordt wereldwijd bejubeld.

Geïnspireerd door Nat King Cole bracht hij in 2017 als ode aan de zangeres het album “Nat ‘King’ Cole & Me” uit en gaf drie uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré die in het teken stonden van dit album. Eind vorig jaar verscheen zijn eerste live album “One Night Only – Live at Royal Albert Hall”. Momenteel werkt de zanger aan een nieuw album dat dit najaar uitkomt.

Gregory Porter is een graag geziene gast in Nederland. Hij trad diverse malen op het North Sea Jazz Festival op, gaf een optreden op Lowlands en stond in diverse uitverkochte concertzalen. Gregory Porter komt met zijn band terug voor zijn debuut in de Ziggo Dome in Amsterdam, waar hij op dinsdag 19 januari een seated concert geeft.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden