Ticket de Luxe Golden Circle

Tijdens de fonkelnieuwe show Goud & Nieuw trekt Gerard Joling op 28 december in Ziggo Dome alles uit de kast voor hét feest met een gouden rand. Een gigantisch feest dat de warmte van kerst combineert met het feest van Oud & Nieuw, een samenzijn in stijl, voor vrienden, familie en andere dierbaren. Compleet met big band, glitter en glamour swing en dans je in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar. Gerookte zalm of oliebol, coltrui of cocktailjurk: tijdens deze avond hoef je niet te kiezen.
Ziggo Dome
Amsterdam
Ticket de Luxe Golden Circle zaterdag 28 december 2019
  • Staanplaats in de Golden Circle (Links) tijdens Goud & Nieuw
  • GOUD VIP entree tot de Ziggo Dome
  • Consumptiemunten ter waarde van €30,-
  • Uitrijkaart voor P2, P4 of P5
  • Hostess begeleiding en event support

* Waarde inbegrepen ticket: €69,- incl. BTW

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Gerard Joling trekt dit najaar met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast voor een feest met een gouden rand. In stijl wordt er teruggeblikt op een prachtig jaar en met elkaar geproost op een gloednieuw jaar. En dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen, tussen een coltrui en een cocktailjurk. Kortom: swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar.

Goud & Nieuw combineert de warmte van kerst met het feest van Oud & Nieuw. Een feestavond die staat voor het samenzijn in stijl met vrienden, familie en andere dierbaren met een groot live orkest, blazers en strijkers, álles!

Gerard Joling: “Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome! Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.”

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden