Early Entry - GA Fan Package

Genesis geeft op 21 & 22 maart een concert in Ziggo Dome Amsterdam als onderdeel van ‘The Last Domino? Tour’. Deze tournee die op 20 september in Birmingham van start ging, is het eerste gezamenlijke live-uitstapje van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford sinds hun uitverkochte ‘Turn It On Again’ wereldtournee in 2007. Zij worden op het podium bijgestaan door Nic Collins op drums en de bands vaste gitarist en bassist Daryl Stuermer. 
Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry - GA Fan Package dinsdag 22 maart 2022

Voor fans die hun concertervaring willen uitbreiden koop het “Early Entry met staanplaats arrangement” met voordelen als:

  • Een staantplaats met gegarandeerde Early Entry, toegang voor opening deuren en voordat regulier publiek naar binnen gaat.
  • Exclusief VIP merchandise pakket met:
  • Selectie van VIP-verrassingsartikelen die nergens anders te koop zijn
  • Hoogwaardig concertticket als aandenken aan deze avond.
  • VIP laminate & bijpassende lanyard
  • Extra voordelen zoals rode loper priority check in en eigen customer service
  • Aparte VIP ingang tot de locatie voor het gemak en zonder rijen

*Er is geen gereserveerd gedeelte voor deze kaartkopers. Vroege toegang is ongeveer 15 minuten voordat reguliere kaartkopers naar binnen mogen. Na opening reguliere deuren sluiten reguliere kaartkopers met staanplaats aan.

terug naar het overzicht boek nu € 270.00

meer informatie

Genesis is een van de wereldwijd best verkopende en meest succesvolle bands aller tijden. Ze verkochten naar schatting 100 miljoen albums en speelden tientallen jaren in uitverkochte stadions en arena’s over de hele wereld.

De ontwikkeling van Genesis is uniek. Hun geluid ontwikkelde zich gedurende de hele carrière en na meerdere line-up wijzigingen in de beginjaren, kwam in 1976 de klassieke bezetting van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford tot stand.

‘And Then There Were Three’ (1978) is het eerste album dat de band uitbrengt als driemansformatie en brengt met de single ‘Follow You Follow Me’ hun eerste Britse top 10 en Amerikaanse top 30 hit. Het blijkt het begin van wereldwijd enorm commercieel succes. De albums ‘Duke’ (1980), ‘Abacab’ (1981), ‘Genesis’ (1983), ‘Invisible Touch’ (1986) en ‘We Can’t Dance’ (1991) volgen voor het trio, tegelijkertijd met bijna constante wereldwijde stadiontours die de band tot een van de meest succesvolle aller tijden maken.
Banks, Collins en Rutherford kwamen in 2007 na bijna 10 jaar weer bij elkaar als band voor de ‘Turn It On Again Tour’, die een van de meest winstgevende tours van dat jaar werd met uitverkochte stadions over de hele wereld.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden