Loge arrangement

Op zaterdag 23 februari komt de Ierse singer-songwriter Gavin James voor een optreden naar AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van zijn ‘Only Ticket Home Tour’ dat in het teken staat van zijn langverwachte album.  
AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement zaterdag 23 februari 2019
  • Zitplaats op de VIP-loge om Gavin James live te zien
  • Toegang tot de VIP-loge van AFAS Live
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Onbeperkt gebruik van de bar op de VIP-loge tijdens het concert
  • Hapjes geserveerd op de VIP-loge tijdens het concert
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

Bij groepen groter dan 8 personen kunt u contact met ons opnemen via info@tunedhospitality.nl of 020 – 8229515.

terug naar het overzicht boek nu € 175.00

meer informatie

Het is bijna drie jaar geleden dat Gavin James zijn debuutalbum ‘Bitter Pill’ uitbracht. Sindsdien reisde de singer-songwriter uit Dublin non-stop over de wereld. Met zijn nieuwe tournee in zicht, komt nu eindelijk zijn tweede album uit. Deze keer met luchtigere en vrolijkere muziek dan ooit. “I’m So happy to release ‘Only Ticket Home’ to the world on October 26th. This new collection of songs are about the whole process of being away from home and the people you love. It’s very much a record of happy sad songs.” Begin september kwam de single ‘Glow’ van het nieuwe album uit en werd al in de eerste week één miljoen keer gestreamd. Vanaf het begin raakt de carrière van Gavin James in een stroomversnelling met het winnen van een aantal muziekprijzen in eigen land in 2012.

Met zijn impulsieve cover van ‘The Book Of Love’ (2014) weet hij ook Nederland en de rest van de wereld voor zich te winnen. Hij gaat op tournee met onder meer Ed Sheeran en Sam Smith en staat daarna al snel zelf voor uitverkochte zalen. In 2016 is hij opnieuw overal op de Nederlandse radio te horen. Deze keer met de mega Top10 hit ‘Nervous (The Ooh Song)’ (Mark McCabe remix). Inmiddels is de sympathieke verhalenverteller met zijn soulvolle stem met bijna één miljard streams een van de meest gestreamde acts van de wereld. Dit jaar trok de zanger een volle Alpha tijdens Lowlands en stond hij op het bekende Amerikaanse festival Coachella.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden