Eric Clapton arrangementen

Eric Clapton arrangementen

Let op: nieuwe datum!
Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing.

Eén van ‘s werelds meest legendarische gitaristen keert na 10 jaar afwezigheid terug naar Nederland. Deze grootheid weet al decennia lang met zijn meeslepende (elektrische) blues iedere concertzaal tot stilte te manen. Op 11 juni 2021 geeft Eric Clapton een concert in Ziggo Dome in Amsterdam als onderdeel van zijn Europese tournee. 

Ziggo Dome
Amsterdam
VIP arrangement bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

meer over Eric Clapton

De aankondiging komt kort na zijn uitverkochte Crossroads Guitar Festival waar hij gedurende twee dagen een aantal van ’s werelds grootste gitaristen samenbracht. De tournee die een maand duurt omvat 15 concerten in twaalf Europese steden en drie concerten in Rusland. De tour start op 29 mei in Praag en doet verder Duitsland, Zwitserland, Italië, België, Denemarken en Finland aan voor deze op 30 juni in Moskou wordt afgesloten.

Clapton wordt begeleid door een band met daarin een aantal muzikanten met wie hij al jaren speelt: Nathan East (bas), Paul Carrack (keyboards), Chris Stainton (keyboards), Doyle Bramhall II (gitaar) en achtergrondzangeressen Sharon White en Katie.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden