Emeli Sandé arrangementen

Emeli Sandé arrangementen

De met multi-platina bekroonde singer-songwriter Emeli Sandé heeft zojuist haar Europese tour aangekondigd. De tour staat in het teken van haar langverwachte derde album ‘Real Life’ dat 13 september uitkomt. Op dinsdag 29 oktober geeft de Schotse zangeres een concert in AFAS Live in Amsterdam. 

AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement inclusief diner bekijk details boek nu € 245.00

inclusief BTW en servicekosten

Loge arrangement bekijk details boek nu € 187.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Emeli Sandé

Het Europese deel gaat van start voor de eerder aangekondigde tournee in het Verenigd Koninkrijk. Dit najaar geeft Emeli Sandé optredens in 26 verschillende Europese steden. Ze begint haar tour op 29 oktober in AFAS Live in Amsterdam en sluit deze reeks concerten af op 13 december in Hull’s Bonus Arena.

Haar nieuwe album Real Life is opgenomen na een intense persoonlijke reis van zelfontdekking. Het album markeert een nieuw hoofdstuk in haar leven en heeft een gedurfde zelfverzekerde sound, die de kracht van vrijheid, groei en authenticiteit uitstraalt.  Emeli schreef voor het album alle teksten zelf. De 11 liedjes zijn geproduceerd door Salaam Remi, James Poyser en Troy Miller.

“I’m so excited to be bringing Real Life to the stage” zegt Emeli Sandé over het album en haar aankomende tour. “Performing live has always been my favourite thing to do and I made this album with that in mind. Can’t wait for you to hear my band and sing to you all!”

Met meer dan 340 miljoen video streams, 19 miljoen verkochte singles inclusief 3 nummer één UK-singles en meer dan 6 miljoen albums is Emeli Sandé een gevestigde naam in de muziekindustrie. Haar debuutalbum Our Version of Events, uitgebracht in 2012, was het bestverkopende album van dat jaar en het op-een-na bestverkopende album van 2013. Met dit album verbrak ze tevens het eerdere record van The Beatles door maar liefst meer dan 50 weken achter elkaar in de top 10 te blijven staan.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden