Rocket Man VIP Package

Elton John kondigt de laatste data aan voor zijn Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour. De legende gaat eruit met een knaller: het icoon neemt je mee op een muzikale én visuele reis door zijn unieke carrière die meer dan vijftig jaar hits omvat. Dit is de laatste keer dat Elton John met een tournee Nederland aandoet.
GelreDome
Arnhem
Rocket Man VIP Package donderdag 09 juni 2022

 

Eén fantastisch best beschikbare zitplaats in de eerste 20 rijen!

Limited Edition Elton John Tour Lithograph

  • Limited Edition Tour Lithograph gebaseerd op origineel Elton John Artwork, geprint op “fine art paper” en voorzien van certificaat van echtheid

 

The Elton John VIP Gift Bag

  • Speciaal ontworpen VIP Gift Bag special voor Elton John VIP
  • Inclusief een speciale verzameling van Elton John gethematiseerde VIP Merchandise
  • Elke Gift Bag bevat een VIP Tour Laminate & Lanyard als aandenken

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Met veel enthousiasme kondigt Elton John de allerlaatste speeldata aan voor zijn met meerdere prijzen bekroonde Elton John Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour in Groot-Brittannië, Europa en Noord-Amerika. Elton John sluit zijn wereldtournee af in grote stadions, en begint op 27 mei 2022 in Frankfurt. The Final Tour doet Europese steden aan zoals Milaan, Parijs én Arnhem op 9 juni 2022. Het concert in GelreDome is de laatste keer dat Elton met een tournee Nederland aandoet.

 

Terwijl hij zijn laatste concertdata bekendmaakte op social media, zei Elton John: “Hallo, mijn geweldige fans. Vandaag kom ik met een mededeling waar ik al mijn hele leven naartoe werk: de concerten die ik vandaag aankondig, zijn de allerlaatste ooit die ik ga doen in Amerika en Europa. Ik sluit zo groots mogelijk af, op het hoogste niveau qua optreden: de spectaculairste productie die ik ooit heb gehad met optredens op plaatsen die veel voor me hebben betekend in mijn carrière.”