Elton John arrangementen

Elton John arrangementen

Elton John kondigt de laatste data aan voor zijn Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour. De legende gaat eruit met een knaller: het icoon neemt je mee op een muzikale én visuele reis door zijn unieke carrière die meer dan vijftig jaar hits omvat. Dit is de laatste keer dat Elton John met een tournee Nederland aandoet.

GelreDome
Arnhem
Farewell Yellow Brick Road VIP Experience bekijk details boek nu € 899.00

inclusief BTW en servicekosten

Ultimate VIP Experience bekijk details boek nu € 1249.00

inclusief BTW en servicekosten

Rocket Man VIP Package bekijk details boek nu € 399.00

inclusief BTW en servicekosten

Crocodile Rock VIP Package bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Bennie and the Jets VIP Package bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Tiny Dancer VIP Package bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

meer over Elton John

Met veel enthousiasme kondigt Elton John de allerlaatste speeldata aan voor zijn met meerdere prijzen bekroonde Elton John Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour in Groot-Brittannië, Europa en Noord-Amerika. Elton John sluit zijn wereldtournee af in grote stadions, en begint op 27 mei 2022 in Frankfurt. The Final Tour doet Europese steden aan zoals Milaan, Parijs én Arnhem op 9 juni 2022. Het concert in GelreDome is de laatste keer dat Elton met een tournee Nederland aandoet.

 

Terwijl hij zijn laatste concertdata bekendmaakte op social media, zei Elton John: “Hallo, mijn geweldige fans. Vandaag kom ik met een mededeling waar ik al mijn hele leven naartoe werk: de concerten die ik vandaag aankondig, zijn de allerlaatste ooit die ik ga doen in Amerika en Europa. Ik sluit zo groots mogelijk af, op het hoogste niveau qua optreden: de spectaculairste productie die ik ooit heb gehad met optredens op plaatsen die veel voor me hebben betekend in mijn carrière.”

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden