Silver Hot Ticket

DIT CONCERT IS GEANNULEERD. Helaas heeft Jeff Lynne’s ELO besloten de ‘From Out Of Nowhere Tour’ te annuleren, waarmee ook het concert dat op 2 oktober in Ziggo Dome zou plaatsvinden, komt te vervallen. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. De show wordt daarom geannuleerd.
Ziggo Dome
Amsterdam
Silver Hot Ticket vrijdag 02 oktober 2020
  • Rang 1 zitplaats in vak E om Jeff Lynne’s ELO live te zien*
  • Early Entry tot de Ziggo Dome
  • Crowd free merchandise shoppen, voor opening deuren
  • Merchandise item exclusief ontworpen voor pakket kopers
  • Souvenir ELO VIP laminat een lanyard
  • On-site event staff & merchandise ophaalpunt

* Waarde inbegrepen ticket: €90,- incl. BTW.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Met meer dan 50 miljoen verkochte albums behoort ELO tot de meest populaire acts van hun tijd. Zo behaalde de groep maar liefst vier opeenvolgende top 10 albums en zeven top 20 albums. Dankzij de onderscheidende stijl waarin rock, pop en klassiek op vernieuwende wijze samenkomen, scoorde ELO veel hits zoals Can’t Get It Out Of My Head, Don’t Bring Me Down, Livin’ Thing en Mr. Blue Sky.

Jeff Lynne wordt beschouwd als een van de belangrijkste producers in de muziekgeschiedenis. Ook was hij een van de mede-oprichters en bandlid van The Travelling Wilburys; met Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison en Tom Petty. Daarnaast werkte hij samen met en produceerde een aantal van de grootste namen in de muziek waaronder The Beatles, Paul McCartney en Ringo Starr.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden