Gold Ticket VIP 4

De Eagles - Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, met Vince Gill en Deacon Frey – brengen hun alom geprezen tournee waarin zij klassiekers spelen uit hun gehele carrière in 2019 naar Europa. De tour start op 26 mei in Antwerpen en doet 14 steden aan. Op 1 & 3 juni treedt de band op in Ziggo Dome Amsterdam.
Ziggo Dome
Amsterdam
Gold Ticket VIP 4 maandag 03 juni 2019
  • Een reguliere staanplaats om de Eagles live te zien*
  • Early Entry: als eerste naar binnen, toegang tot de Ziggo Dome vóórdat reguliere gasten naar binnen gaan**
  • Een exclusief Eagles merchandise item
  • Een Eagles VIP laminate & lanyard als aandenken van de show
  • Een Eagles VIP ticket als aandenken aan de show
  • Aparte VIP entree en event medewerkers ter plaatse

* Waarde inbegrepen ticket: € 99,- incl. BTW.

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

Dit arrangement is uitsluitend online te koop.

terug naar het overzicht boek nu € 250.00

meer informatie

In het hedendaagse, gefragmenteerde muzieklandschap behouden de Eagles een aantrekkingskracht die zowel generaties als genres overstijgt en de rol van de band als blijvend muzikaal icoon bestendigd.

Als de bestverkopende Amerikaanse band uit de jaren ’70, en een van de best verkopende acts aller tijden, hebben de Eagles wereldwijd meer dan 150 miljoen albums verkocht, zes nummer 1 albums gescoord en vijf keer bovenaan de singles hitlijsten gestaan.

De band won zes GRAMMY® Awards, is in 1998 in het eerst mogelijke jaar meteen opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en ontving in 2016 de Kennedy Center Honours.

Onlangs heeft de RIAA ‘Their Greatest Hits 1971-1977’ gewaarmerkt als best verkopende album in de geschiedenis (38x platina), met het album ‘Hotel California’ (26x platina) op de derde plaats.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden