Business Seats

Op 15 & 16 april staat Drake in de Ziggo Dome met zijn Assassination Vacation Tour. Let op: dit zijn de nieuwe data van de concerten doe op 23, 25 en 26 april zouden plaatsvinden. De praktische informatie is op 5 april 2019 per post verzonden. Mocht je niets hebben  ontvangen, neem dan contact met ons op.
Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats dinsdag 16 april 2019
  • Zitplaats op de VIP-boulevard om Drake live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Member Wallet t.w.v. € 20,- per persoon voor dranken tijdens het concert
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP-boulevard
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)

*Deze stoelen bevinden zich op de bovenste rijen van de eerste ring.

Groepen groter dan 8 personen kunnen reserveren door contact op te nemen via info@tunedhospitality.nl of door te bellen naar (0)20 822 95 15.

De praktische informatie is op 5 april 2019 per post verzonden. Mocht je niets hebben  ontvangen, neem dan contact met ons op.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Volgend op de succesvolle uitverkochte tour in de Verenigde Staten brengt Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest Drake de ‘ASSASSINATION VACATION TOUR’ naar een zeer beperkt aantal landen in Europa. Naast de drie Nederlandse shows geeft hij concerten in Dublin, Antwerpen, Parijs, Birmingham, Londen en Manchester, waar op 10 maart de tour van start gaat. 

Drake wordt tijdens de 22 Europese shows vergezeld door collega rapper, zanger en songwriter Tory Lanez, die de support act is van deze tour. De ASSASSINATION VACATION TOUR volgt op de recordbrekende release van Drake’s vijfde studioalbum Scorpion, waarmee hij een historische mijlpaal wist binnen te halen. Wereldwijd is het album in één week meer dan één miljard keer gestreamd.

Plattegrond VIP-boulevard
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden