Hotel pakket - Holiday Inn Express Arena Towers 3*

Dave Chappelle geeft op zaterdag 22 februari een stand-up comedyshow in de Ziggo Dome. Dave Chappelle behoort tot de absolute wereldtop in de comedy. Hij is een van de meest gerespecteerde stand-up comedians door zijn rauwe, authentieke en soms controversiële stijl. De Amerikaan wisselt persoonlijke verhalen af met scherpe maatschappijkritiek, doorspekt met geweldige grappen.
Ziggo Dome
Amsterdam
Hotel pakket - Holiday Inn Express Arena Towers 3* zaterdag 22 februari 2020
  • Uitgebreid ontbijtbuffet de ochtend na het concert
  • Toeristenbelasting

* Waarde inbegrepen ticket: € 65,- incl. BTW.

 

Let op: als u 1 hotel pakket boekt, dan boekt u voor 2 personen (2 tickets, 1 hotelkamer).

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Comedian en acteur Dave Chappelle wordt wereldwijd geprezen om zijn kenmerkende scherpe humor en zijn nietsontziende commentaar op het gebied van ras, populaire cultuur, seks, drugs, politiek en roem. Hij is ongetwijfeld de meest tourende comedian uit het circuit, met meer dan 1600 shows in vier jaar. De meeste daarvan verkochten in enkele minuten uit.

Dave Chappelle heeft vier uitmuntende jaren achter de rug. In 2017 bracht hij maar liefst vier specials uit op Netflix: The Art of Spin, Deep in the Heart of Texas, Equanimity en The Bird Revelation. Deze specials werden als dubbel vinyl uitgebracht en onderscheiden met een Grammy Award voor het beste Comedy Album in 2018 en 2019. Pollstar onderscheidde Chappelle met de Comedy Tour Of The Year Award 2014 en 2018, en hij won zijn tweede Emmy voor Outstanding Variety Special voor Equanimity in 2018. Eind vorig jaar kreeg Dave Chappelle de prestigieuze Mark Twain Prize For American Humor.

Chappelle was het meesterbrein achter de populaire sketch-TV-serie Chappelle’s Show, nog altijd een van de hoogst gewaardeerde programma’s op Comedy Central. De show kreeg drie Emmy’s en werd de bestverkopende TV-serie op DVD ooit. Als acteur was hij te zien in onder meer Bradley Coopers award-winnende remake van A Star is Born, Spike Lee’s Chi-Raq, You’ve Got Mail, Half Baked, The Nutty Professor en Robin Hood: Men in Tights.

Rolling Stone zette Dave Chappelle in de top tien van de “vijftig beste comedians aller tijden”. Esquire Magazine noemde hem “het comedy-genie uit Amerika” en hij stond op de covers van GQ Magazine Man Of The Year 2015 en de New York Times Magazine 2017.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden