Conan Gray arrangementen

Conan Gray arrangementen

Popster Conan Gray heeft onlangs zijn nieuwe tournee aangekondigd. Volgend jaar gaat “The Conan Gray World Tour 2022” van start, waarmee hij op vrijdag 27 mei AFAS Live in Amsterdam aandoet. Special guest tijdens de show is Mallrat.

AFAS Live
Amsterdam
Telepath VIP Package bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Astronomy VIP Package bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

meer over Conan Gray

De tour gaat van start op 1 maart in Dallas, Texas en reist na shows in iconische Amerikaanse zalen door naar Europa, waar de eerste show op 5 mei in Oslo plaatsvindt. In een maand doorkruist de 22-jarige Generatie Z ster dit continent om op 9 juni de tour te eindigen in Londen. Bekijk het volledige tourschema onderin het persbericht.

Aanstaande vrijdag 29 oktober deelt Conan zijn nieuwe single Telepath. Dit upbeat nummer benadrukt zijn vurige falsetstem en een van zijn grootste, brutaalste en slimste hooks tot nu toe. Via social media bracht hij eerder al een teaser naar buiten, waarmee hij miljoenen impressies genereerde en zorgde voor grote opwinding bij zijn fans. Voor het nummer werkte hij samen met grote namen als Julia Michaels (Justin Bieber, Gwen Stefani), Ilya (Ariana Grande, Jennifer Lopez) en Caroline Ailin (Dua Lipa).

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden