Coloratura Hot Ticket

Coldplay komt in 2023 terug naar Nederland! Op zaterdag 15, zondag 16 juli, dinsdag 18 en woensdag 19 juli geeft de band in het kader van de Music Of The Spheres World Tour vier concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
Johan Cruijff ArenA
Amsterdam
Coloratura Hot Ticket dinsdag 18 juli 2023

Het Coloratura Hot Ticket is inclusief:

  • Best beschikbare zitplaats ticket om Coldplay Live te zien
  • Officieel milieuvriendelijk Coldplay polsbandje
  • Speciaal ontworpen en duurzaam Coldplay cadeau
  • Eigen check-in en eventmedewerkers ter plaatse

Waarde inbegrepen ticket: € 150,-

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

De ochtend nadat de band zegevierend hun zes uitverkochte avonden in Wembley Stadium in Londen afsloot, kondigt Coldplay nog veel meer Europese stadionconcerten aan voor hun Music Of The Spheres World Tour in de zomer van 2023. Met data voor eerste concerten in Portugal, Spanje, Italië, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Nederland, maar ook shows in de Britse steden Manchester en Cardiff.

Sinds de band haar records brekende tournee afgelopen maart begon in Costa Rica werden meer dan vier miljoen tickets verkocht voor de concerten in Latijns Amerika, de VS en Europa, die jubelende recensies opleverden van zowel fans als critici; de eerder genoemde Wembley shows waren daarop geen uitzondering.

De tour werd ook geprezen om haar grensverleggende aantal duurzame initiatieven, zoals een show die wordt aangedreven door 100% duurzame energie op bijna alle locaties, het eerste tourwaardige batterijsysteem ter wereld (gemaakt van 40 elektrische BMW autobatterijen), elektrische fietsen en kinetische dansvloeren waarmee fans helpen om het concert aan te drijven, zonnepanelen en windturbines op elke concertlocatie, een belofte om de touruitstoot met 50% te verlagen, initiatieven om fans te motiveren met groen transport te reizen en één nieuw geplante boom voor elk verkocht ticket. Kijk voor alle informatie op sustainability.coldplay.com.

Voor de nieuwe tourdata werden al hints gegeven via Easter eggs in de bands nieuwe videoclip voor ‘Humankind’ (de single komt van hun nummer 1-album ‘Music Of The Spheres’) die vorige week uitkwam. Tot grote vreugde van de fans overal ter wereld die de band op de voet volgen, werden daarin ook al hints gegeven voor optredens in Zuidoost-Azië en Noord-Amerika.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden