Ticket de Luxe - Middagshow

De pauze is voorbij, met de langverwachte terugkeer van Cirque du Soleil's spectaculaire baanbrekende ijservaring, CRYSTAL. De eerste show in Nederland vindt plaats op donderdag 22 september 2022 in Rotterdam Ahoy en in totaal vinden hier zes shows plaats.  
Ahoy
Rotterdam
Ticket de Luxe - Middagshow zaterdag 24 september 2022
  • Zitplaats voor Cirque du Soleil CRYSTAL
  • Aparte ingang tot Ahoy, naar binnen zonder rijen
  • Ontvangst in een sfeervolle VIP-lounge
  • Welkomstdrankje en hapje
  • Munten voor dranken tijdens de pauze (2 munten per persoon)
  • Tote bag inclusief programmaboek
  • Parkeerticket (1 per 2 personen)
  • Ontvangst en begeleiding door hostessen

* Waarde inbegrepen ticket €74,-

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Cirque du Soleil werd opgericht in 1984 en bestond oorspronkelijk uit 20 straatartiesten. Sindsdien vond Cirque du Soleil de circuskunsten volledig opnieuw uit en werd een wereldleider in live-entertainment. De Canadese organisatie, opgericht in Montreal, heeft verwondering en blijdschap gebracht bij meer dan 200 miljoen toeschouwers in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen op zes continenten. Cirque du Soleil is eigendom van en wordt beheerd door Cirque du Soleil Entertainment Group.

Met CRYSTAL ontsnap je even aan de realiteit en ontdek je een wereld die op kleurrijke wijze tot leven komt met verbluffende visuele projecties en originele muziek, die popmuziek moeiteloos vermengt met het kenmerkende geluid van Cirque du Soleil.

CRYSTAL is de 42ste creatie van Cirque du Soleil en verkent voor het eerst de artistieke mogelijkheden op het ijs. Deze unieke productie verlegt de grenzen van optredens door middel van een combinatie van verbluffende schaats- en acrobatische kunsten die tot de verbeelding spreken. CRYSTAL beschikt over een internationale cast bestaande uit kunst-, stunt en freestyle-schaatsers, acrobaten, muzikanten en een komisch personage. In de cast zijn elf verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd.

Crystal is een creatieve jonge vrouw die zich onbegrepen voelt en niet lekker in haar vel zit. Om aan haar realiteit te ontsnappen, waagt ze zich op een bevroren vijver. Ze zakt door het ijs en komt terecht in een omgekeerde wereld. In deze onderwaterwereld van haar verbeelding ziet ze een weerspiegeling van zichzelf. Deze reflectie leidt haar door deze nieuwe wereld en wakkert haar creativiteit aan. Terwijl Crystal haar reis voortzet, verandert ze haar eigenaardigheden in creativiteit met een pennenstreek. Dankzij deze hervonden kracht is ze in staat om haar ware zelf te vinden en terug te reizen naar de realiteit.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden