Front Row

De legendarische zangeres Cher heeft na een afwezigheid van meer dan 14 jaar vandaag het Europese gedeelte van haar tournee aangekondigd. De getalenteerde, met een Oscar, Emmy én Grammy Award bekroonde icoon brengt haar ´Here We Go Again Tour‘ op maandag 30 september 2019 naar de Ziggo Dome in Amsterdam.
Ziggo Dome
Amsterdam
Front Row maandag 30 september 2019
  • Zitplaats op de eerste rij rij om Cher live te zien
  • Priority entree en check-in*
  • Cher merchandise item, exclusief ontworpen voor VIP pakket houders
  • Cher programmaboek
  • Souvenir VIP laminate + lanyard van Cher als aandenken aan het concert
  • On-site check-in staff
  • Ticket pakket vooraf toegestuurd
  • Customer support

 

* waar van toepassing

Dit pakket wordt aangeboden door Event Travel. 

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Cher trakteert haar fans op hits vanuit haar omvangrijke repertoire alsmede nummers van haar meest recente album Dancing Queen. Na het wereldwijde succes en haar veelgeprezen rol in de film Mamma Mia! Here We Go Again, zal de Amerikaanse zangeres en actrice volgend jaar na lange tijd weer live te zien zijn. Vanaf de start van haar carrière in de jaren zestig, destijds als onderdeel van het succesvolle duo Sonny & Cher, heeft Cher ongekende vooruitgang gemaakt in een lang door mannen gedomineerde muziekindustrie. Inmiddels staat de popicoon met meer dan 100 miljoen verkochte platen al ruim vijf decennia bovenaan de top.

Daarnaast is de multi getalenteerde superster ook al jarenlang actief in film, tv en op Broadway. Na haar indrukwekkende verschijning in de mega-hit film Mamma Mia! Here We Go Again afgelopen jaar bracht Cher onlangs een nieuwe plaat uit. Het album Dancing Queen, een eerbetoon aan de muziek van ABBA en geïnspireerd door de musical film, is nu overal verkrijgbaar. Het concert in Ziggo Dome is haar eerste show op Nederlandse bodem sinds haar bezoek aan Rotterdam Ahoy in 2004.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden