GEANNULEERD - Camila Cabello arrangementen

GEANNULEERD - Camila Cabello arrangementen

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan ook de show van Camila Cabello op 15 juni 2020 in Ziggo Dome niet doorgaan. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. De show wordt daarom geannuleerd.

Ziggo Dome
Amsterdam
Señorita Package - Golden Circle bekijk details uitverkocht

Señorita Package - Seated bekijk details uitverkocht

Havana Package - Golden Circle bekijk details niet meer beschikbaar

Havana Package - Seated bekijk details niet meer beschikbaar

Dream Of You - Golden Circle bekijk details niet meer beschikbaar

meer over GEANNULEERD - Camila Cabello

De Cubaans-Amerikaanse zangeres trapte de aanloop naar haar langverwachte tweede album Romance af met de mega hit Señorita, een samenwerking met Shawn Mendes. Het nummer, dat het eerste tipje van de sluier oplichtte en werd opgevolgd door singles Shameless, Liar, Cry For Me en Easy, behaalde tot nu toe meer dan twee miljard streams en werd de #1 in de Billboard Hot 100. Tevens debuteerde de single wereldwijd op #1 op iTunes en is het wereldwijd het meest gestreamde nummer van alle op Spotify uitgebrachte nummers van dit jaar. Daarnaast is Camila Cabello momenteel de meest gestreamde vrouwelijke artiest ter wereld op Spotify en verbrak ze het record voor de meest beluisterde vrouwelijke artiest per maand in de geschiedenis van Spotify.

Sinds haar debuutalbum Camila uit 2018 is de voormalige Fifth Harmony zangeres niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het album kwam op nummer één binnen in de Billboard 200 lijst op hetzelfde moment dat single Havana op nummer één belandde in de Billboard Hot 100, wat Camila Cabello de eerste solo artiest maakt in bijna 15 jaar tijd die zowel de nummer één positie bereikt in de Hot 100, Billboard 200 en de Artist 100 lijsten in dezelfde week. Havana werd het meest gestreamde nummer van een vrouwelijke artiest ooit en was de #1 song van 2018 wereldwijd. Dit jaar won ze ook nog twee Latin Grammy Awards voor  het nummer ‘Mi Persona Favorita’ met Alejandro Sanz (Beste popsong & record van het jaar).

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden