Dinner Package

Bruce Springsteen & The E Street Band keren terug naar de concertpodia met onder meer een Europese stadiontour die op 28 april start in Barcelona. De tour doet op donderdag 25 mei én zaterdag 27 mei de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam aan en op zondag 11 juni Megaland Landgraaf.
Johan Cruijf ArenA & Megaland
Amsterdan & Landgraaf
Dinner Package donderdag 25 mei 2023
  • Best beschikbare zitplaats voor het concert van Bruce Springsteen & The E Street Band in de Johan Cruijff ArenA
  • Aparte entree tot de ArenA, naar binnen zonder rijen
  • Sfeervolle ontvangst in de lounge voorafgaand aan de show
  • Diner voorafgaand aan de show inclusief dranken*
  • Open bar gedurende de show*
  • Afterparty met live entertainment inclusief happen en dranken (gedurende 1 uur)
  • Cadeau als aandenken aan de show
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)
  • Hostess begeleiding en eventsupport

* Bier, wijn en frisdranken

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Het Europese deel van de tournee wordt vanaf februari voorafgegaan door een aantal concerten in Amerika. Na het afsluiten van het Europese deel begint een tweede deel in de VS in augustus.

Bruce Springsteen: “Na zes jaar kan ik niet wachten om volgend jaar onze fantastische en loyale fans weer te zien. En ik kijk ernaar uit om weer het podium te delen met de legendarische E Street Band. We zien je volgend jaar – en daarna!”

De geplande Europese concerten zijn in Barcelona, Dublin, Parijs, Ferrara, Rome, Amsterdam, Landgraaf, Zürich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Kopenhagen, Hamburg, Wenen, München en Monza..Andere steden en shows in het VK en België worden op een later tijdstip aangekondigd.

Deze tour markeert de eerste liveconcerten van Springsteen en zijn E Street Band sinds de ‘The River Tour’ in 2016 en begin 2017. Deze tournee werd door zowel Billboard als Pollstar uitgeroepen tot de beste wereldwijde tour van 2016.

Het laatste optreden van de band was in het programma ‘Saturday Night Live’, waar zij in december 2020 twee nummers van het meest recente studioalbum ‘Letter To You’ speelden. Het album werd voor het eerst in decennia weer gezamenlijk live ingespeeld en kwam direct op nummer 1 binnen in elf landen. Vorig jaar bracht Springsteen de nooit eerder uitgebrachte film ‘The Legendary 1979 No Nukes Concerts’ uit, werkte hij samen met president Barack Obama aan het boek ‘Renegades: Born In The USA’ en nam in New York zijn record brekende show ‘Springsteen On Broadway’ in reprise om de heropende de theaters te steunen.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden