Bon Jovi arrangementen

Bon Jovi arrangementen

Na 13 jaar keert Bon Jovi terug naar het Goffertpark in Nijmegen. Daarbij brengen zij de populaire Nederlandse band Kensington mee als special guest. Het concert vind plaats op 13 juni 2019.

Goffertpark
Nijmegen
VIP arrangement bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Hotel Pakket - Amrâth Belvoír bekijk details niet meer beschikbaar

Hotel Pakket - Fletcher Hotel Erica bekijk details niet meer beschikbaar

Hotel Pakket - Van der Valk Nijmegen-Lent bekijk details niet meer beschikbaar

meer over Bon Jovi

Het succes van Bon Jovi’s laatste album This House Is Not For Sale, welke gelijk bovenaan de hitlijsten binnenkwam, was het hoogtepunt van een stormachtige periode van 3 decennia die resulteerde in een serie intieme concerten in 2016. Het album werd gezien als het begin van een nieuw tijdperk voor Jon Bon Jovi en zijn band.

Sinds de laatste tour in 2013 heeft de band zich verder ontwikkeld en zichzelf weten te overtreffen. De Because We Can World Tour was hun derde tournee in zes jaar, die uitgeroepen werd tot de bestverkopende tour van het jaar. (een prestatie die voorheen alleen door The Rolling Stones werd behaald). Het concert in het Goffertpark is hun eerste show op Nederlandse bodem sinds het concert op het strand van Scheveningen in 2010.

De band bestaat tegenwoordig naast Jon uit David Bryan, Tico Torres, bassist Hugh McDonald, co-producer en co-songwriter John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley en leadgitarist Phil X, die tijdens de tour in 2013 aansloot.Tijdens de vereeuwiging in de Rock and Roll Hall of Fame stonden ze allemaal op het podium en gaven een emotioneel optreden.

“We’ve become a new, rejuvenated Bon Jovi,” zegt Jon, “A refreshed line up that kills every night. We sound better than ever and we’re enjoying every minute. We are out there as a band, feeding off each other and the fans, having the time of our lives all over again.”

Met de aankomende tour willen ze de schijnwerpers richten op de muziek en de songs. Het oeuvre waarmee Bon Jovi meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. De band heeft de keuze uit meer dan 95 liedjes en kan elke avond weer andere nummers toevoegen. Maar hun klassiekers als “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine” en natuurlijk, “Livin’ On A Prayer” mogen hier zeker niet ontbreken.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden