VIP-arrangement

AFAS Live kleurt blauw! De iconische entertainmentsensatie BLUE MAN GROUP heeft aangekondigd dat hun nieuwe World Tour van drie tot en met acht september Amsterdam aandoet. De prijswinnende voorstelling rondom het trio kale blauwe performers strijkt voor slechts acht shows neer in AFAS Live.
AFAS Live
Amsterdam
VIP-arrangement vrijdag 06 september 2019
  • Rang 1 zitplaats op de zaalvloer om de Blue Man Group live te zien*
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Voorontvangst in de VIP-lounge met een welkomstdrankje en hapje
  • Sit-down diner voorafgaand aan de show inclusief dranken en bijpassende wijnen**
  • Naborrel van een uur inclusief hapjes en dranken**
  • Blue Man Group merchandise item (1 per 2 personen)
  • Parkeerkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Waarde inbegrepen ticket: €69,- incl. BTW.

** Bier, wijn en frisdranken.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Met hun unieke en spraakmakende mix van kunst, technologie, muziek en comedy is BLUE MAN GROUP al meer dan 25 jaar een fenomeen. Een show van BLUE MAN GROUP kent wereldwijd zijn gelijke niet met de bijzondere combinatie van theater, muziek en percussie. De show staat bekend als een onvergetelijke, interactieve beleving voor het hele publiek, dat tijdens de show met de drie blauwe, kale mannen rockt, lacht en feest. De drie hoofdpersonen blijven de wereld om hen heen en de zaal waarin zij terecht zijn gekomen onderzoeken en in de meest onverwachte hoekjes vinden ze verrassingen. Zo worden (regen) poncho’s ter bescherming van de eerste rijen in de zaal uitgereikt voorafgaand aan de show.

De BLUE MAN GROUP World Tour combineert de klassieke Blue Man favorieten met gloednieuwe programmaonderdelen, zoals nieuwe muziek, frisse verhaallijnen, zelfontworpen instrumenten en een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt. Sinds de recente overname door Cirque du Soleil Entertainment Group, heeft BLUE MAN GROUP zichzelf zowel creatief als zakelijk wereldwijd verder kunnen ontplooien. Zo kunnen we met onze show wereldwijd een nieuw publiek bereiken en we voelen ons vereerd dat we deze nu ook met het publiek in Nederland kunnen gaan delen. Zonder dat er een taalbarrière is – de blue men spreken tenslotte niet – kunnen fans van alle leeftijden, culturen en nationaliteiten de onvergetelijke ervaring meemaken.”

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden