VIP arrangement

Deze show is geannuleerd. Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan ook de show van Black Coffee op 21 mei 2020 in AFAS Live niet doorgaan. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. De show wordt daarom geannuleerd.
AFAS Live
Amsterdam
VIP arrangement donderdag 21 mei 2020
  • Ticket voor het VIP deck achter de DJ booth van Black Coffee
  • Aparte fastlane entree
  • Speciale ontvangstbalie
  • Toegang tot het VIP Deck met perfect uitzicht op de dansvloer
  • Exclusieve VIP bar naast het VIP Deck*
  • Betaalkaart voor drankjes t.w.v. €40,- per persoon
  • Verschillende fingerfood hapjes gedurende de avond
  • Hostess service, security service and event support

* lokale selectie merken, ruime keuze sterke drank, likeuren en frisdranken.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Met zijn nieuwe SBCNCSLY show staat hij in diverse grote steden in Europa en de Verenigde Staten. Het grootste deel van de nacht vult Black Coffee zelf en daarnaast neemt hij gastartiesten mee, die later nog worden aangekondigd. Black Coffee onderscheidt zich van andere dj-producers door de voorliefde voor echte afrohouse: verfijnde, door percussie gedreven nummers, die tegelijkertijd fris en toekomstgericht zijn.

Met zijn deelname aan de Red Bull Music Academy in 2003 zet Nkosinathi Innocent Maphumulo zichzelf met een klap op de kaart en in zijn thuisland behaalt de Zuid-Afrikaan succes na succes. Zijn muzikaal talent brengt Black Coffee ook over de landsgrenzen van Zuid-Afrika.

Zo werkte hij de afgelopen jaren samen met Drake en Jorja Smith, maakte hij zijn opwachting tijdens ADE, draaide hij in de Berlijnse Panorama Bar, in Circoloco in Ibiza en voor Boiler Room. Black Coffee is de eerste Afrikaanse DJ die door BBC Radio 1 werd uitgekozen voor hun prestigieuze Essential Mix. Ook Mixmag ontging het grote talent niet: “Not only is he one of the few African artists making a global impression on house music, right now Black Coffee is possibly the single most exciting DJ on the planet.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden