Gold Meet & Greet

Voormalig First Lady Michelle Obama brengt haar tournee ter ere van haar autobiografie BECOMING (in Nederland vertaald als ‘Mijn Verhaal’) naar Europa. Na een zeer succesvolle arenatour van twaalf evenementen doet ze op woensdag 17 april de Ziggo Dome in Amsterdam aan met de tournee Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama. 
Ziggo Dome
Amsterdam
Gold Meet & Greet woensdag 17 april 2019
  • VIP zitplaats op rijen 1 – 3 op de zaalvloer in vak B om Michelle Obama live te zien*
  • Exclusieve Meet & Greet met Michelle Obama voorafgaand aan de show
  • Individueel fotomoment met Michelle Obama
  • Souvenir laminate & lanyard
  • Merchandise item exclusief voor pakket kopers
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens de show (t.w.v. € 15,- per persoon)
  • Uitrijkaart (1 per 2 personen)
  • Check -in door onze event medewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: € 450,- incl. BTW.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Deze uitbreiding van haar tournee, geproduceerd door Live Nation, bevat 21 optredens: elf in de VS, vier in Canada en zes in Europa. De tournee begint op 8 februari in Tacoma, Washington en doet steden aan die niet eerder werden bezocht, waaronder Austin, Toronto, Atlanta, Kopenhagen en Amsterdam. De Europese data zijn inclusief een optreden in Parijs. Dat zou eigenlijk al op 5 december plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege Mrs. Obama’s terugkeer naar de VS om daar de uitvaart van wijlen President George W.H. Bush bij te wonen. Tijdens de tournee in 2019 doet Mrs. Obama diverse locaties aan, van arena’s tot intiemere theaters. Bij elk optreden zullen er moderatoren zijn die het gesprek aangaan met de voormalige First Lady; deze worden later aangekondigd. Het laatste evenement vindt plaats op 12 mei in Nashville, Tennessee, waarmee de BECOMING boektour ten einde komt.

Bezoekers aan Mrs. Obama’s optredens horen haar eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen, zowel publiek als privé, die haar gevormd hebben; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot de jaren waarin ze op een van de beroemdste adressen in de wereld bivakkeerde. Michelle Obama heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd. Als First Lady van de Verenigde Staten – en zelfs de eerste Afro-Amerikaanse die die rol kreeg toebedeeld – hielp ze bij de creatie van het meest gastvrije en toegankelijke Witte Huis in de geschiedenis, terwijl ze zich ondertussen bewees als een krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden