Bastille arrangementen

Bastille arrangementen

Bastille heeft een tournee in Europa en het Verenigd Koninkrijk in februari en maart 2019 aangekondigd. Tijdens hun Still Avoiding Tomorrow Tour, die in Nederland op 10 maart 2019 plaatsvindt in de Ziggo Dome te Amsterdam, brengt de band zowel hun bekende werk als nieuwe muziek ten gehore, in afwachting van het derde Bastille album dat volgend jaar aan het einde van de lente wordt verwacht.

Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats inclusief diner bekijk details boek nu € 290.00

inclusief BTW en servicekosten

Business Seats bekijk details boek nu € 234.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Bastille

Als één van de bekendste liveacts van dit moment had Bastille een druk jaar. Zo speelde de band op verschillende toonaangevende internationale festivals als Sziget, Wilderness en MTV’s Ocean City Sounds. In Nederland was Bastille headliner op Paaspop en stond de band in april in een uitverkochte TivoliVredenburg. Ook scoorde Bastille eerder dit jaar samen met producer Marshmello een grote hit met het nummer Happier. Het nummer is inmiddels meer dan 101 miljoen keer gestreamd en mocht op hoge noteringen rekenen in de Britse en Amerikaanse hitlijsten.

Het afgelopen decennium ging als een wervelwind voor het viertal, bestaande uit frontman en tekstschrijver Dan Smith, toetsenist Kyle Simmons, bassist en gitarist Will Farquarson en drummer Chris Wood.

De band heeft al meer dan 500 shows gespeeld op zes continenten, waaronder hun veelgeprezen ReOrchestrated-tournee van het afgelopen jaar, en heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht. Zowel debuutalbum Bad Blood als de opvolger, Wild World, bereikten de nummer 1 positie in de hitlijsten van het Verenigd Koninkrijk en de top 10 positie in de VS. Hun muziek is inmiddels maar liefst 3,5 miljard keer gestreamd wereldwijd. Daarnaast won de band de British Breakthrough Act-award op de BRITs en mocht de band rekenen op verschillende Grammy, AMA en MTV Europe Awards-nominaties. 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden