301 VIP ticket

Eind 2018 kondigde Raymond van Barneveld, ook wel bekend als Barney, zijn afscheid als professioneel darter aan. Om zijn afscheid en carrière op gepaste wijze te vieren wordt de Ziggo Dome op zaterdag 8 februari 2020 omgedoopt tot de Barney Dome en is het het decor van een avond vol darts, spektakel, entertainment, muziek en vrienden van Barney binnen en buiten de dartwereld.
Ziggo Dome
Amsterdam
301 VIP ticket zaterdag 08 februari 2020
  • Zitplaats aan een VIP tafel (8 personen per tafel)
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, geen lange wachtrijen
  • Borrel met open bar van 18.30 uur tot 19.30 uur*
  • Diverse hapjes tijdens de borrel
  • Q&A met Raymond van Barneveld Phil Taylor en de andere dart legends
  • Cadeautje als aandenken aan de avond

* Bier, wijn, fris. Vanaf 19.30 uur zijn dranken tegen betaling (met munten) te verkrijgen bij de barren.

Bij groepen groter dan 32 personen kunt u contact met ons opnemen via info@tunedhospitality.nl of u kunt ons bellen op 020 – 8229515.

terug naar het overzicht boek nu € 225.00

meer informatie

Barney behoort al ruim 2 decennia tot de beste darters ter wereld. In de jaren tachtig en begin jaren negentig was darts vooral een populaire Britse aangelegenheid. Barney doorbrak als eerste buitenlander het monopolie van de Britten, met als gevolg dat de sport voor eens en altijd een wereldsport werd. Dit jaar komt er een einde aan de indrukwekkende profcarriére van Raymond van Barneveld. Op zaterdag 8 februari 2020 wordt de Ziggo Dome omgedoopt tot Barney Dome en staat de hele avond in het teken van Barney, zijn carrière en de dartsport in het algemeen. Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George in een competitie gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart om de strijd aan te gaan om de prijs van de avond.

 

Daarnaast komt een keur van artiesten de avond opleven met live-optredens. Zo zal Navarone herkenbare opkomst-tunes van de darters live ten gehore brengen en enkele lievelingsnummers van Raymond voor hem spelen. De rest van het muzikale programma is nog een verrassing voor Barney.

Verder staat de avond bol van terugblikken naar de afgelopen jaren en indrukwekkende hoogtepunten uit Raymond zijn leven als professioneel darter, die de dartsport voor altijd veranderd hebben. Raymond is nog een half jaar actief als professioneel darter, waar hij in december tijdens de PDC World Championships graag zijn laatste wedstrijd wil spelen.