Barney Dome - Farewell to the Legend arrangementen

Barney Dome - Farewell to the Legend arrangementen

Eind 2018 kondigde Raymond van Barneveld, ook wel bekend als Barney, zijn afscheid als professioneel darter aan. Om zijn afscheid en carrière op gepaste wijze te vieren wordt de AFAS Live op zaterdag 8 februari 2020 omgedoopt tot de Barney Dome en is het het decor van een avond vol darts, spektakel, entertainment, muziek en vrienden van Barney binnen en buiten de dartwereld.

 

Let op: Wegens een vernieuwde opzet van het afscheid van Raymond van Barneveld is het evenement Barney Dome verplaatst van de Ziggo Dome naar de AFAS Live in Amsterdam. De datum en het programma blijven precies hetzelfde.

 

AFAS Live
Amsterdam

meer over Barney Dome - Farewell to the Legend

Barney behoort al ruim 2 decennia tot de beste darters ter wereld. In de jaren tachtig en begin jaren negentig was darts vooral een populaire Britse aangelegenheid. Barney doorbrak als eerste buitenlander het monopolie van de Britten, met als gevolg dat de sport voor eens en altijd een wereldsport werd. Dit jaar komt er een einde aan de indrukwekkende profcarriére van Raymond van Barneveld. Op zaterdag 8 februari 2020 wordt de AFAS Live omgedoopt tot Barney Dome en staat de hele avond in het teken van Barney, zijn carrière en de dartsport in het algemeen. Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George in een competitie gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart om de strijd aan te gaan om de prijs van de avond.

 

Daarnaast komt een keur van artiesten de avond opleven met live-optredens. Zo zal Navarone herkenbare opkomst-tunes van de darters live ten gehore brengen en enkele lievelingsnummers van Raymond voor hem spelen. De rest van het muzikale programma is nog een verrassing voor Barney.

Verder staat de avond bol van terugblikken naar de afgelopen jaren en indrukwekkende hoogtepunten uit Raymond zijn leven als professioneel darter, die de dartsport voor altijd veranderd hebben. Raymond is nog een half jaar actief als professioneel darter, waar hij in december tijdens de PDC World Championships graag zijn laatste wedstrijd wil spelen.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden